Parket: akcija različnih vrst in dimenzij parketov z odličnimi lastnostmi!

Parket - akcija, ki jo za vas pripravljamo v podjetju Frischeis, je lahko stopnička bližje k odločitvi za nakup parketa. Izbira talnih oblog za bivalne prostore je zelo pomembna. Mnogi se odločajo za sodobne talne obloge, kot so vinil ali laminat, veliko pa je takih, ki še vedno prisegajo na klasiko. Parket je klasika, ki ne bo nikoli iz mode. Njegove lastnosti, videz, funkcionalnost, trpežnost in kakovost so atributi, ki prepričajo tudi najbolj zahtevne stranke. V naši ponudbi lahko najdete različne vrste parketov: troslojni gotovi parket, ladijski pod, kmečki pod in kmečki pod iz lesa iglavcev. Asortima Eurowood parketa proizvajalca Frischeis obsega celotno barvno paleto, ki jo nudi narava - od svetlega lesa, kot je bukev, pa vse do temnega oreha. Izbira zato morda ne bo enostavna. Vzemite si nekaj časa in se pozanimajte o odličnih lastnostih, ki jih premorejo naši parketi različnih vrst. Vabljeni, da nas obiščete v razstavno prodajnem salonu, kjer si lahko ponudbo tudi ogledate. Z veseljem vam bomo predstavili tudi aktualne akcije parketa in vam pri izbiri tudi ustrezno svetovali.

parket

Nakup parketa v Frischeis se izplača!

Na trgu je veliko ponudnikov parketov, ki obljubljajo odlično kakovost po akcijski ceni ipd. Zakaj ne bi izbrali ponudnika, ki se na les spozna? Naša filozofija je preprosta: vse je mogoče. Pestra ponudba in kakovostna storitev za nas niso le prazne besede, to je naše vodilo v vsakdanjem poslovnem življenju. Dobro izobraženi in motivirani zaposleni so temelj naše dejavnosti. Široka mreža poslovalnic, velika raznolikost proizvodov in konstantno obstoječe zaloge 20.000 izdelkov omogočajo hitro dostavo blaga. Frischeis je največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov. Pa ne brez razloga. Izjemno visoke zahteve glede kakovosti nimamo le za izdelke v prodajnem programu, pač pa tudi za naše prodajne storitve in usluge. Od nas ne boste prejeli samo naročenega parketa, temveč mnogo več: hitra dostava blaga, razrez in robljenje, polaganje zunanjih in notranjih talnih oblog, montaža notranjih vrat, podpora in marketing orodja. Tudi pri nas skrbimo za zadovoljstvo strank in z mislijo ponuditi jim najboljše in najkvalitetnejše izdelke po konkurenčni in dostopni ceni, oblikujemo tudi naše akcije.

NUDIMO TUDI PARKET ZA TALNO GRETJE!

Vrste parketa v naši ponudbi

Poleg pestre izbire parketa vam ponujamo tudi vse vrste parketarskih del:izravnavo tal z izravnalnimi masami, izdelava podkonstrukcij, postavljanje parketa, montažo izgotovljenih parketov, montaže zaključnih letvic, brušenje parketa, poliranje, lakiranje. Zavedamo se, da je za naše stranke le najboljše dovolj dobro, in takšna mora biti tudi cena parketa. Akcija zato ni le poziv k vašemu obisku, je spodbuda in tudi zagotovilo, da boste za svoje denar dobili največ. Naša ponudba parketa je pestra, v njej pa lahko najdete naslednje vrste parketa: troslojni gotovi parket različnih dimenzij, ladijski pod Eurowood proizvajalca Frischeis, kmečki pod in kmečki pod iz lesa iglavcev Eurowood. Prav tako pa vam ponujamo kakovosten parket ostalih priznanih proizvajalcev. Akcija ni le priložnost za ugoden nakup. Akcija je priložnost za nakup najboljšega parketa! Vrsto pa izberite sami!

akcija parketa

Gotovi parket z enostavnim sistemom polaganja

Gotovi parketje izredno kakovostna talna obloga, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Najpogostejše dimenzije so 1800-2200 mm, 130-200 mm širine in debeline med 11-15 mm. Spoji so navadno ojačani iz tršega lesa (hrast) ali iz mediapana. Ta vrsta parketa se odlikuje po enostavnem načinu polaganja - plavajoče polaganje s suho montažnim sistemom na klik. Plavajoče polaganje bistveno skrajša čas montaže. Suho montažni sistem polaganja zagotavlja hitro in čisto montažo, parket je pohoden takoj po polaganju. V tem primeru se uporablja podložna pena ali pluta, ki omogoča toplotno in zvočno izolacijo. Možno pa je tudi klasično polaganje z lepljenjem po celotni površini na podlago.

Lastnosti parketa in njegovo vzdrževanje

Parketi iz naše ponudbe se lahko pohvalijo z izjemnimi lastnostmi: so trpežni, vzdržljivi, estetsko dovršeni, praktični, primerni za talno ogrevanje in enostavni za čiščenje. Za parket je izredno pomembno dobro vzdrževanje, zato vam ponujamo tudi kakovostne izdelke oziroma čistila, ki bodo poskrbela, da bo vaš parket kot nov tudi po dolgoletni uporabi.