Talne obloge vinil na klik z odličnimi lastnostmi si oglejte v našem salonu!

Talne obloge vinil so sodobne talne obloge, ki so primerne za različne prostore, tako bivalne kot tudi poslovne. Vinilne talne obloge imajo odlične lastnosti, takšna pa je tudi njihova cena, ki je v odličnem razmerju s kakovostjo, ki jo premorejo. Talne obloge so ogledalo vašega doma in lahko veliko povedo o vas. Izbira primernega materiala, ki bo enostaven za vzdrževanje in čiščenje, trpežen, enostaven za polaganje in estetsko dovršen, je vse prej kot lahka naloga. Pri tem pa vam lahko pomagamo tudi mi. Obiščite nas v razstavno prodajnem salonu, ki se nahaja v Ljubljani. Naši strokovni svetovalci vam bodo povedali vse, kar morate vedeti o talnih oblogah, preden se odločite za nakup. Predstavili pa vam bodo tudi ceno, ki pa pri izbiri ne bi smela igrati najbolj pomembne vloge. Če iščete kakovostne, vzdržljive in hkrati privlačne talne obloge, so talne obloge vinil na klik zagotovo dobra rešitev za vas. Pa ne le zaradi cene. Predvsem zaradi kakovosti in enostavnega polaganja.

talne obloge

Ali so vinilne talne obloge prava rešitev za vaš dom?

V vsakem domu predstavljajo talne obloge izraz naše osebnosti, izbira primerne obloge pa vpliva tudi na kvaliteto bivanja. V našem prodajnem salonu lahko izbirate medparketi, kmečkimi podi, vinili, laminatiin pluto. Med izredno priljubljenimi in najbolj prodajanimi talnimi oblogami pri nas so vinil talne obloge. Vinilna plošča je moderna talna obloga, ki vizualno vključuje toploto lesa in elegantnost kamna. Z 1,8 mm in 2 mm debelo plastjo vinilnega nanosaje vinilna talna oblogaprimerna za zasebne in poslovne prostore, je izjemno odporna na obrabo in umazanijo, odlikuje jo enostavno čiščenje in vzdrževanje, ne vsebuje škodljivih snovi za ljudi in okolje, je antibakterijska, antistatična, enostavna za polaganje, primerna za polaganje na tla s talnim gretjem in je topla na dotik. Talne obloge iz vinila so sodobne, praktične, antibakterijske in antistatične talne obloge. Vinilne talne obloge so odporne na obrabo in enostavne za čiščenje.Vse to so lastnosti, ki jih pričakujemo od dobrih talnih oblog. Prav tako pa kupec pričakuje tudi dostopno ceno. Naj vas razveselimo, cena in kakovost vinilnih talnih oblog sta pri nas v najboljšem možnem razmerju.

VEČ O CENI TALNIH OBLOG TUKAJ!

Eurowood vinil - sodobna tla v sodobnem domu

Talne obloge iz vinila so sodobne, praktične, enostavne za čiščenje in poleg tega nudijo prijeten občutek pri hoji. Frischeis nudi s svojo kolekcijo Eurowood vinilnih gotovih talnih oblog, ki ob toplem videzu lesa vsebujejo tudi stilske dekorje kamna, inovativne poudarke. Ta zelo trpežna in hkrati sodobna tla se lahko uporabljajo praktično povsod. Talna obloga vinil ima zelo obstojno zgornjo plast in je prav zaradi te lastnosti izredno odporna na vse vrste umazanije in na obrabo. Talna obloga vinil je tudi antibakterijska in antistatična, zato je idealna za alergike. Vinilne talne obloge so zelo trpežne, saj so odporne na vremenske vplive, korozijo, kemikalije in mehanske poškodbe. Ponudba talnih oblog vinil je pri nas zelo pestra in raznolika, na voljo so v obliki plošč v različnih barvah, debelinah itd.

talne obloge

Nekatere lastnosti talnih oblog vinil

V naši ponudbi lahko najdete le najboljše talne obloge, med njimi tudi vinil, ki je težko vnetljiv in trpežen, zato je primeren tudi za kolesa stolov tip W, primeren za talno ogrevanje, z enostavnim polaganjem. Ker je zelo enostaven za vzdrževanje in čiščenje, predvsem pa zelo odporen proti vdrtinam, je to ena izmed najbolj priljubljenih talnih oblog.

Salon vinila in ostalih talnih oblog v Ljubljani!

Če iščete kraj, kjer si lahko na enem mestu ogledate vse vrste talnih oblog, izveste vse informacije o njih in njihovi ceni, potem je naš razstavno prodajni salon pravi naslov! Nahajamo se v Ljubljani in vas že nestrpno pričakujemo.