Gotovi parket oreh: cenik ugoden! Enostavno polaganje na klik in čiščenje!


Gotovi parket oziroma troslojni gotovi parket je kakovosten parket blagovne znamke Eurowood, ki je naša lastna blagovna znamka. Pod to znamko, poleg gotovega parketa, ponujamo tudi vinilne in laminatne talne obloge. Cenik naših notranjih talnih oblog (parket, laminat in vinil) je zelo ugoden, kakovost pa zagotovljena. Vsak ve, da si največje udobje lahko pričaramo prav s talnimi oblogami, ki bodo v dom prinesle prijetno toplino in vzdušje. V vsakem domu predstavljajo talne obloge izraz naše osebnosti, izbira pa vpliva na kvaliteto bivanja v našem domu. V naši ponudbi lahko najdete kakovosten gotovi parket po ugodnem ceniku. Gotovi parket je enostaven za vzdrževanje in čiščenje, polaganje pa je zelo preprosto in hitro, in sicer na klik. Naša ponudba gotovega parketa obsega različne dekorje, med drugim tudi gotovi parket oreh. Poleg gotovega parketa pa lahko v našem salonu izbirate med kmečkimi podi, vinili, laminati in pluto.

PONUJMO GOTOVI PARKET IN TALNE OBLOGE


Gotovi parket - cenik, ki vas lahko prepriča


Pri izbiri parketa je največjo pozornost potrebno posvetiti prav kakovosti in ne le ceni. Pri nas lahko dobite odličen gotovi parket, ki je estetsko dovršen, trpežen in trajen po zelo ugodnem ceniku. Gotovi parket je talna obloga, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast je sestavljena iz masivnega lesa, srednja plast je sestavljena iz prečno lepljenega smrekovega lesa, spodnja plast pa je iz smrekovega furnirja. Najpogostejše dolžine gotovega parketa so 1800-2200 mm, širine 130-200 mm in debeline med 11 in 15 mm. Spoji gotovega parketa pa so navadno ojačani iz tršega lesa, kot je na primer hrast, ali iz mediapana. Če ste tudi vi ljubitelj klasike, ki je lahko tudi zelo moderna, potem je naš gotovi parket odlična rešitev za vas. Ne le, da lahko izbirate med različnimi dekorji in barvami (gotovi parket oreh in ostali), na voljo je po zelo ugodnem ceniku. Če želite ponudbo s ceno, vas vabimo, da nam preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje o gotovem parketu. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno. Še lažje pa bo, da nas obiščete v našem salonu, kjer si lahko cenik notranjih talnih oblog in gotovega parketa tudi ogledate.

Gotovi parket po ugodnem ceniku


Gotovi parket je enostaven za polaganje


Naš gotovi parket je odlična rešitev ne le zaradi cenika in enostavnega čiščenja, temveč tudi zaradi enostavnega načina polaganja na klik. Gre za plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemom spajanja desk. Veliko je prednosti plavajočega polaganja na klik, predvsem pa s sistemom na klik bistveno skrajšate čas montaže. Suhomontažni sistem polaganja pa zagotavlja tudi hitro in čisto montažo, parket pa je pohoden takoj po polaganju. Če se odločite za gotovi parket na klik, morate uporabiti tudi podložno pluto ali peno, ki omogoča toplotno in zvočno izolacijo.


Klasično lepljenje gotovega parketa


Gotovi parket na klik pa ni edina opcija, možno je tudi klasično polaganje z lepljenjem po celotni površini na podlago. V tem primeru priporočamo poliuretanski predpremaz, ki zagotavlja boljši oprijem lepila na podlago, deluje pa kot premaz proti vlagi. Če iščete kakovosten in cenovno ugoden gotovi parket, ki je enostaven za vzdrževanje in čiščenje, potem je naša ponudba kot nalašč za vas. Oglejte si jo na spletni strani ali pa v našem salonu.

Gotovi parket za čiščenje


Čiščenje gotovega parketa je hitro in enostavno


Pri čiščenju gotovega parketa, ki je oljen ali lakiran, se morate držati navodil proizvajalca parketa. V splošnem pa velja, da se prvih 14 dni po polaganju ne priporoča čiščenja z vodo. Navadno se gotovi parket čisti s sesalnikom z mehko krtačo ali pa z mehkim omelom. Pri čiščenju parketa z vodo morate dodati ustrezno čistilo in nato gotovi parket olistiti z dobro ožeto krpo. Ob rednem in pravilnem čiščenju lahko pričakujete zelo dolgo življenjsko dobo vašega parketa.

PONUJAMO GOTOVI PARKET IN KMEČKI POD