Zunanje talne obloge: cene ugodne! WPC, talne ploščice imitacija lesa (hrast itd.)


Zunanje talne obloge: cene zunanjih talnih oblog so odvisne od tega, katero talno oblogo izberete. V vsakem primeru pa vam ponujamo ugodno ceno za kakovostne zunanje talne obloge. Na zunanjih površinah, kot so terase, balkoni, prostori ob bazenih, dvorišča in podobno, so vse bolj v uporabi talne obloge. Terasne deske oziroma zunanje talne ploščice (imitacija lesa hrast ali druge vrste lesa, imitacija kamna ipd.) pričarajo poseben ambient in neprimerljivo estetiko. Terasne deske oziroma zunanje talne obloge nudijo prijeten občutek topline, saj v nasprotju s kamnom ali keramičnimi ploščicami dajejo stalen občutek topline. Cene zunanjih talnih oblog so pri nas zelo ugodne. Naša ponudba poleg lesenih zunanjih talnih oblog obsega tudi zunanje talne obloge WPC, kombinacijo lesa in plastike. Pri nas boste našli široko paleto lesnih materialov, ki se odlično obnesejo pri uporabi na prostem. Vsaka terasna deska ima svoj značaj in se zaradi tega opazovalcu vedno predstavi z nezamenljivim videzom. Talne obloge iz pluta so prav tako del naše ponudbe, čeprav navadno to niso zunanje, ampak notranje talne obloge. Za vse informacije o zunanjih talnih oblogah, cenah in ostalem smo vam na voljo v našem salonu, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo s ceno.

PONUJAMO TERSNI MASIVNI LES IN ZUNANJE TALNE OBLOGE

Zunanje obloge WPC - sodobne terasne deske po ugodni ceni


V naši ponudbi zunanjih talnih oblog boste našli tudi WPC talne obloge (Wood Plastic Composite). Gre za alternativni material za pohodne površine na prostem. Vezna surovina združuje prednosti lesa z dolgo življenjsko dobo in odpornostjo polimerov. Zunanje talne obloge WPC oziroma UPM talne obloge iz kompozitnih materialov so izdelane iz mešanice lesa in plastike. Zunanje obloge WPC so proizvedene na ekološki način, saj so proizvedene iz recikliranega materiala brez škodljivih kemikalij. WPC zunanje obloge, katerih cene so ugodne, so vzdržljive, trpežne in trajne obloge, ki so primerne za zunanje terase, poti, balkone, ob bazenih. Uporabljajo se za povsem isti namen kot obloge iz masivnega lesa. WPC zunanje talne obloge dajejo izgled pravega lesa, so enostavne za čiščenje, odporne na vodo, čistila in škodljivce. Prav tako pa jih je možno 100 % reciklirati.

Zunanje talne obloge po ugodni ceni.


Zunanje talne obloge Max Exterior Hexa - zunanje pohodne plošče


Naša ponudba zajema tudi kakovostne zunanje pohodne ploščice, ki se odlikujejo z nedrsečo površino, trajnostjo in visoko kakovostjo in so odlična zamenjava za lesena ali WPC zunanje obloge. Omenjene zunanje pohodne ploščice so zelo odporne na vremenske vplive, so okolju prijazne. Ponujamo vam veliko izbiro različnih dekorjev po kolekciji MAX Exterior, v njej boste našli tudi zunanje ploščice imitacija lesa. Zunanje pohodne plošče ne potrebujejo vzdrževanja, so enostavne za montažo, ponujajo pa tudi možnost poševnega rezanja. Vse informacije o ceni lahko dobite tako, da nam pošljete povpraševanje ali pa nas obiščete v našem salonu. Prepričali se boste, da so cene zunanjih talnih oblog več kot ugodne.


Zunanje talne obloge iz lesa - hrast in ostali dekorji


Zunanje talne obloge iz lesa oziroma terasne deske so klasične deske iz masivnega lesa, ki so izredno kakovostne, trpežne in enostavne za vzdrževanje. Les je zaradi svojih naravnih lastnosti primeren tudi kot zunanja talna obloga. Vaš balkon ali teraso lahko sedaj po ugodni ceni opremite s kakovostnimi zunanjimi talnimi oblogami iz lesa. Na voljo so različni dekorji, hrast in ostale vrste lesa, ki si jih lahko ogledate v našem iskalniku zunanjih talnih oblog. Cene oziroma informacije o cenah pa lahko izveste pri nas.

Zunanje talne obloge hrast


Ugodne cene zunanjih talnih oblog


Naša ponudba zunanjih talnih oblog je pestra in raznolika, cene pa so zelo ugodne. Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri zunanjih talnih oblog. Vas morda zanimajo tudi talne obloge iz pluta? Mi imamo vse informacije za vas!

ZUNANJE TALNE OBLOGE IN KUHINJSKE TALNE OBLOGE