Parket: cena parketa, primernega za talno gretje, je pri nas zelo ugodna


Parket je izredno kvalitetna talna obloga, ki ni nikoli iz mode. Klasičen parket se lepo poda v vse prostore, njegova cena pa je pri nas zelo ugodna. Vsak, ki se odloča za prenovo stanovanja ali opremlja novo bivališče, ve, da lahko primerne talne obloge pričarajo največje udobje v domu.Cena parketaje od proizvajalca do proizvajalca različna, le malokdo pa vam lahko ponudi izredno kakovosten parket, ki je cenovno zelo dostopen. Naš prodajni salon vam ponuja bogato izbiro različnih notranjih talnih oblog, med njimi pa posebno mesto zasedajo prav parketi in kmečki podi, kakovostne talne obloge iz lesa. V naši ponudbi boste našli izrednokvalitetne parkete, ki so primerni tudi za talno gretje. Parket je lahko izdelan iz različnih vrst lesa, v naši ponudbi so tudi parket oreh in parket hrast. Vse informacije o ceni lahko izveste tako, da nas kontaktirate ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno. Vas zanima tudiparket ribja kost? Obiščite nas v prodajnem salonu in skupaj bomo našli rešitev za vas.

Parket cenik


Notranje talne obloge lastne blagovne znamke Eurowood - troslojni gotovi parket


V podjetju J.u.A. Frischeis d. o. o. vam ponujamo parket in ostale talne obloge visokokakovostnih mednarodnih znamk. Poleg tega pa vam ponujamo tudi lastno blagovno znamko Eurowood:troslojni gotovi parket, vinilne talne obloge in laminatne talne obloge. Troslojni gotovi parket je kakovosten parket, ki je v naši ponudbi dostopen po zelo ugodni ceni. Troslojni gotovi parket je talna obloga, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast parketa je sestavljena iz masivnega lesa, srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja. Na voljo imate parket različnih dolžin, širin in debelin. Spoji parketa pa so navadno ojačani iz tršega lesa (hrast) ali iz mediapana. Vas zanima tudi cena parketa? Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite. Prepričani smo, da boste navdušeni tako nad ceno, kakor tudi nad kvaliteto.


Parket za talno gretje po ugodni ceni


V naši ponudbi lahko najdete kar nekaj parketov, ki so primerni za talno gretje. Iskanje primernega parketa je v našem iskalnikunotranjih oblogzelo enostavno. Ponudba parketov Eurowood proizvajalca Frischeis obsega celotno barvno paleto, ki jo premore narava - od svetlega lesa, kot je bukev pa vse do temnega parketa oreh. Na voljo so tudi različni parketi hrast, katerih cena je prav tako zelo ugodna. Troslojni gotovi parket je zasnovan po navdihu starejših izvedb rezanih podnic in s tem sledi trendom sodobnega oblikovanja. Parketi, ki so primerni tudi za talno gretje, so kvalitetni in trpežni, njihova cena pa je tudi konkurenčna. Vse naše stranke so navdušene nad parketom za talno gretje in ostalimi parketi zaradi estetike in udobnosti, predvsem pa zaradi najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno. V našem spletnem iskalniku lahko najdete najboljši parket po najboljši ceni. Med njimi so tudi parket hrast in oreh ter parket za talno gretje.

Parket za talno gretje


Enostavno polaganje troslojnega gotovega parketa s sistemom na klik


Če se odločate za kakovosten parket, cena ne sme biti edino merilo. Pomembno je, da izberete kvaliteten parket, kot je na primerparket hrastali oreh terparket za talno gretjeiz naše ponudbe. Parket, ki ga boste po odlični ceni kupili pri nas, odlikuje enostaven način polaganja - plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemom spajanja desk. Takšen način polaganja parketa zagotavlja hitro in čisto montažo, parket pa je pohoden takoj po polaganju.


Klasično polaganje parketa z lepljenjem


Možno pa je tudi klasično polaganje z lepljenjem po celotni površini na podlago. Odločite se lahko tudi za polaganjeparketa v obliki ribja kost. V primeru lepljena vam priporočamo dvokomponentna lepila. Vse informacije o parketu, ceni parketa, izbiri lesa (hrast, oreh in ostale vrste lesa) za parket itd. vam bomo z veseljem posredovali ob vašem obisku.

TALNE OBLOGE VINIL

NOTRANJA VRATA JUA FRISCHEIS