Talne obloge: vinil/pvc, pluta, lesene obloge (parket) in laminat


Talne obloge iz vinila (pvc) so sodobne in praktične notranje talne obloge, ki so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, ponujajo pa tudi prijeten občutek pri hoji. S svojo kolekcijo Eurowood vinilnih gotovih talnih oblog nudi Frischeis inovativne poudarke. Talne obloge vinil ob toplem videzu lesa vsebujejo tudi stilske dekorje kamna. Vinil je zelo trpežna, hkrati pa tudi sodobna talna obloga, ki je primerna tako za zasebno rabo kot tudi za poslovne prostore. Naša ponudba zajema tudi ostale notranje talne obloge Eurowood in talne obloge ostalih priznanih proizvajalcev, in sicer vrhunski laminat, talne obloge iz lesa ter pluto. Vse informacije o talnih oblogah vinil in ostalih talnih oblogah so dostopne na naši spletni strani, kjer lahko v iskalniku talnih oblog izberete najljubšo. Vabljeni pa tudi, da nas obiščete v našem salonu, kjer vam lahko tudi strokovno svetujemo pri izbiri primernih talnih oblog za vaš dom.


Notranje talne obloge - bogata ponudba


Talne obloge lahko v vsak dom pričarajo prav prijetno vzdušje in toplino. Talne obloge v vsakem domu predstavljajo izraz naše osebnosti, izbira pa nedvomno vpliva tudi na kvaliteto bivanja. V naši ponudbi lahko najdete kakovostne parkete, kmečke pode, vinile, laminate in pluto. Frischeis je največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov. V našem podjetju J.u.A Frischeis d. o. o. boste našli le kakovostne izdelke vodilnih in priznanih proizvajalcev. Za nami je skoraj 70 let izkušenj, svojo strast do lesa pa z veseljem delimo tako z vami kot s svojimi zaposlenimi. Nudimo vam kakovostne in celovite storitve, zato od nas ne boste prejeli samo naročenega lesa, ampak veliko več - hitro dostavo blaga, razrez in robljenje, polaganje zunanjih in notranjih talnih oblog, montaža notranjih vrat, podpora in marketing orodja in še in še. Naša ponudba notranjih talnih oblog je bogata in raznolika, od kakovostnih vinilov in laminatov, pa do klasičnega parketa.

Notranje talne obloge vinil.


Kakovostne talne obloge: vinil/pvc


Talne obloge vinil oziroma vinilne plošče so moderne talne obloge, ki vizualno vključujejo toploto lesa in elegantnost kamna. Z 1,8 in 2 mm debelo plastjo vinilnega nanosa je vinilna talna obloga (talna obloga pvc) primerna tako za bivalne kot tudi poslovne prostore. Vinil je zelo enostaven za čiščenje in vzdrževanje, ne vsebuje škodljivih snovi za ljudi in okolje. Talna obloga vinil/pvc je antibakterijska, antistatična, enostavna za polaganje, primerna za polaganje na tla s talnim gretjem in je topla na dotik. Kakovostne talne obloge vinil in ostale talne obloge lahko hitro in enostavno poiščete v našem iskalniku talnih oblog, ki ga boste našli na naši spletni strani.


Talne obloge za sodobne domove - vrhunski laminat in parket


Naša ponudba poleg vinilnih talnih oblog oziroma talnih oblog pvc zajema tudi talne obloge laminat in les oziroma parket. V naši ponudbi boste našli laminat naše lastne blagovne znamke Eurowood, in sicer laminat Chalet (laminat z izgledom kmečke deske. Stabilen in odlično zvočno izoliran laminat), laminat Advanced (ki se zgleduje po barvnih trendih pohištvene industrije in inovacijah na področju talnih oblog) in laminat Basic (talna obloga laminat je izdelana iz HDF plošče in impregniranih plasti papirja. Dekorji nosilnih slojev so iz vseh vrst imitacij lesa, parketa, parketnih desk in keramike). Naša ponudba pa zajema tudi klasične talne obloge les - troslojni gotovi parket Eurowood. Gre za kakovostno talno oblogo, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast je sestavljena iz masivnega lesa, srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja.

Notranje talne obloge vinil/pvc

Nismo pozabili na talne obloge iz plute


Če ste med tistimi, ki bi si želeli kakovostno talno oblogo z odličnimi izolacijskimi lastnostmi, potem je talna obloga pluta idealna rešitev za vas. Naša ponudba namreč zajema tudi talne obloge iz plute. Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani ali pa obiščite naš salon, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.

NOTRANJE TALNE OBLOGE IN GOTOVI PARKET