Parket za talno gretje - kvaliteta priznanih proizvajalcev


J.U.A. Frischeis d.o.o. je podjetje, ki ima rado les in se ukvarja s prodajo kakovostnih izdelkov priznanih proizvajalcev ter ima 70 let izkušenj s prodajo in polaganjem parketa za talno gretje ter ostalih notranjih in zunanjih talnih oblog. Poleg prodaje parketa za talno gretje in ostalih talnih oblog vam v našem podjetju nudimo tudi polaganje parketa po ugodni ceni, dekorativne in konstrukcije plošče, notranja vrata ter furnir, gradben in rezan les. Zavedamo se naše odgovornosti do strank in skupaj z zanesljivo kakovostjo skrbimo za to, da so stranke z našimi parketi za talno gretje izjemno zadovoljne in se z veseljem vračajo k nam. V našem razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate parket za talno gretje, ki ga delimo na kmečki in ladijski pod, na voljo je več vrst lesa različnih dimenzij parketa, seveda pa lahko vse to najdete tudi na naši spletni strani.

FURNIR IN REZAN LES

Parket za talno gretje - ladijski in kmečki pod

V našem podjetju imamo na voljo kvaliteten parket za talno gretje, ki je eden od naših bolj prodajanih produktov in ena od najboljših talnih oblog, o čemer priča veliko število naročil. Parket za talno gretje daje občutek domačnosti, varnosti in udobja, zato je primeren tako za stanovanja kot hiše, družine ali posameznike. Parket za talno gretje delimo na ladijski pod in kmečki pod. Ladijski parket obsega celotno barvno paleto od svetlega lesa bukve do temnega oreha, a je pomembno poudariti da bukev in javor nista primerna parketa za talno gretje. Parket za talno gretje kmečki pod je na drugi strani izjemno obstojen, obenem pa je hoja po njem izredno udobna, kar je pomembno za vaše dobro počutje. Parket za talno gretje je eden najstarejših in najbolj prodajanih materialov in verjamemo, da z razlogom. Gotovi parket je izjemno enostaven za čiščenje in vzdrževanje, kar je še ena prednost lesa.

Parket za talno gretje

Polaganje parketa po ugodni ceni v podjetju Frischeis

Uporaba parketa za talno gretje je izjemno ugodna in kvalitetna rešitev tako za stanovanja in hiše kot poslovne prostore, šole in ostale javne ustanove. Imamo visoke zahteve glede kakovosti, ne samo za prodajo parketa za talno gretje ampak tudi za ostale storitve in usluge. V kolikor želite vam nudimo polaganje parketa po izjemno ugodni ceni. Polaganje parketa opravimo kvalitetno, hitro in učinkovito kar so poleg cene glavni razlogi, da se stranke odločajo za nas. Ob nakupu parketa za talno gretje nam zgolj poveste, da si želite tudi polaganje parketa in naši strokovni sodelavci bodo opravili delo. Prepričani smo, da boste tako z našimi produkti kot delom izredno zadovoljni, saj imamo za sabo ogromno izkušenj s prodajo in polaganjem parketa za talno gretje. Naš parket, tako gotovi parket po nizki ceni kot za talno gretje je izjemno enostaven za čiščenje in vzdrževanje, tako da boste z malo dela dosegli dolgo obstojnost parketa.

CENA NOTRANJIH TALNIH OBLOG

Parket za talno gretje Selection - vaš sanjski pod

Parket za talno gretje pričara v vašem stanovanju ali hiši domačnost in omogoči udobno bivanje za vas in vaše najdražje. Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi vrstami in dimenzijami parketa za talno gretje, obenem pa smo vam omogočili tudi parket za talno gretje po vaših željah in zahtevah. Gre za parket za talno gretje Selection, ki omogoča izdelavo sanjskega poda po vaših zahtevah, idejah in željah. Vsi izdelki so naravno oljeni, krtačeni in omogočajo spajanje po sistemu pero in utor. Poleg prodaje parketa za talno gretje Selection vam omogočimo tudi polaganje parketa po ugodni ceni. Različne dimenzije parketa in vrste lesa - vi poveste kaj in kdaj - mi dobavimo. Zadovoljni smo šele takrat, ko ste zadovoljni vi. V kolikor imate glede polaganje parketa ali nakupa parketa za talno gretje kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte.

Cena polaganja parketa