Talne obloge vinil/pvc, obloge iz plute in lesa, gumijaste obloge: bogata ponudba


Talne obloge viniloziroma talne obloge pvc lahko po ugodni ceni kupite v J.u.A. Frischeis d. o. o. Pri nas lahko najdete izdelke priznanih proizvajalcev visoke kakovosti. Naš prodajni program zajema:notranje in zunanje talne obloge, dekorativne in konstrukcijske plošče, gradbeni les, furnir in rezan les, notranja vrata, okovja, ostale storitve in usluge, kot so razrez materialov, lepljenje robov, dostava, polaganje in montaža itd. Vse informacije onotranjih talnih oblogahvinil pvc, gumijastih talnih oblogah, oblogah iz lesa in plute lahko dobite na naši spletni strani. Vabljeni pa tudi, da nas obiščete v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri izbiri najboljših talnih oblog za vaš dom. Od ostale konkurence nas liči najširši prodajni asortima in najhitrejša dostava kupljenega blaga, saj imamo preko 20.000 izdelkov neprestano na zalogi. Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni, pri nakupu vam nudimo strokovno svetovanje in celovite informacije.

Talne obloge vinil cenaTalne obloge PVC ponudba


Talne obloge vinil: kakovostne obloge za vaš dom


Pvc vinil talne oblogeso kakovostne talne obloge, ki so enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Talna obloga vinil ima zelo obstojno zgornjo plast, zato je tapvc talna oblogazelo odporna na umazanijo in obrabo. Talne obloge vinil so primerne za vse prostore, tako za bivalne kakor tudi za poslovne. Ker je talna obloga vinil antibakterijska in antistatična, je idealna talna obloga za alergike. Talna obloga vinil pvc je primerna tudi za polaganje na tla s talnim ogrevanjem. Pvc vinil talne obloge so zelo trpežne, saj so odporne na vremenske vplive, korozijo, kemikalije in mehanske poškodbe. Ponudba talnih oblog vinil je pri nas zelo bogata, na voljo so v obliki plošč v različnih barvah, debelinah itd. Če iščete kvalitetne talne obloge, potem je talna obloga vinil pvc odlična izbira za vas. Ker so zelo odporne in elastične, sodijo med najbolj uporabljene talne obloge. Pohvalijo se lahko tudi z odpornostjo na vlago.


Talne obloge pvc - sodobne in praktične talne obloge


Talne obloge iz vinila oziromapvc talne oblogeso sodobne, praktične talne obloge, ki vam poleg enostavnega vzdrževanja nudijo tudi prijeten občutek pri hoji. Frischeis vam ponuja svojo kolekcijo Eurowood vinilnih gotovih talnih oblog, ki ob toplem videzu lesa, vsebujejo tudi stilske dekorje kamna. Gre za izredno trpežne talne obloge pvc, ki so primerne za bivalne in poslovne prostore. Sodobne talne obloge pvc so pri nas na voljo po zelo ugodni ceni.

Ostala ponudba talnih oblog: les in pluta


Našaponudba talnih oblog, poleg vinil talnih oblog, obsega tudi talne obloge iz lesa. Izredno kakovostne talne obloge iz lesa, kot je troslojni gotovi parket, lahko ugodno kupite pri nas. Troslojni gotovi parket je talna obloga, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast je sestavljena iz masivnega lesa, srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja. Na voljo je v različnih dolžinah, širinah in debelinah. Spoji so navadno ojačani iz tršega lesa (hrast) ali iz mediapana. V naši ponudbi boste našli tudi ostale talne obloge, kot je pluta aligumijaste talne obloge. V našem spletnem iskalniku lahko hitro in enostavno poiščete želene talne obloge in izveste vse, kar vas zanima o njih.


Talne obloge iz plute - edinstvene izolativne lastnosti


Talne obloge iz plute so priljubljene obloge, ki imajo ogromno prednosti. Pluta je izredno dober zvočni izolator, zato vam bodo pomagale pri zmanjševanju hrupa. Prav tako pa ima pluta odlične toplotno izolacijske lastnosti, zato vam talne obloge iz plute zagotavljajo optimalno temperaturo tal skozi celo leto. Če iščetekvalitetne talne obloge vinil oz. pvc, gumijaste talne obloge ali talne obloge iz plute ali lesa, potem smo mi edini in prvi naslov za vas. Bogata izbira, kvalitetna ponudba, ugodna cena, strokovno svetovanje in hitra dostava so naši atributi, ki vam zagotavljajo, da boste z nakupom zagotovo zadovoljni.

ZUNANJE TALNE OBLOGE WPC

KONSTRUKCIJSKE TALNE PLOŠČE