Parket v akcijah na spletni strani podjetja Frischeis


Podjetje Frischeis d.o.o. se je specializiralo za prodajo kakovostnih izdelkov priznanih proizvajalcev, med katerimi lahko najdemo dekorativne in konstrukcijske plošče, parket in ostale notranje talne obloge ter zunanje talne obloge, gradbeni les in različna vrata v akcijah. Akcije parketa na naši spletni strani vam zagotavljajo kvalitetne izdelke po ugodni ceni, zato smo prepričani, da boste nad njimi navdušeni. Zavedamo se odgovornosti, zagotavljamo zanesljivo kakovost, obenem pa imamo več kot 70 let izkušenj in s ponosom lahko trdimo da smo največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov. Na naših parketih v akcijah lahko vidite strast do lesa, delimo jo z našimi zaposlenimi, ki so strokovno usposobljeni in vam bodo z veseljem svetovali in pomagali. Nudimo različne vrste parketov od jesena, oreha, hrasta, bukve do iglavcev, odločite pa se lahko tudi za parket za talno ogrevanje. Obiščite nas v našem salonu in se prepričajte o naši kvalitetni ponudbi parketov v akcijah.

Parket v akciji

NE PREZRITE KATALOGA PARKETA

Parket - ladijski ali kmečki pod v akciji

Parket je notranja talna obloga, ki je lahko narejena iz različnega lesa, odvisno od vaše želje in videza vašega prostora. Akcije na naši spletni strani vam zagotavljajo ugodno ceno, a strah je odveč, vsi naši parketi v akcijah so kvalitetni, narejeni s strani priznanih proizvajalcev, saj pri nas nudimo le najboljše. Izbirate lahko med različnimi parketi v akcijah, od ladijskih podov do kmečkih podov iz različnih vrst lesa. Ladijski parket v akciji Eurowood je na voljo v različnih barvnih paletah, od svetlega lesa kot je bukev, do temnega oreh parketa. Gre za trodeščni parket v akciji, ki navdih črpa iz starejših izvedb rezanih podnic, obenem pa sledi trendom. Zagotavlja estetiko in udobnost, obenem pa gre pri ladijskem parketu v akciji za ugodno razmerje med ceno in kakovostjo. Kmečki pod oz. parket v akciji odlikuje obstojnost, obenem pa je hoja po takšnem podu izjemno udobna. Lesena tla dajejo občutek domačnosti in varnosti, zato smo preprični, da boste z našimi parketi v akcijah izjemno zadovoljni. Nudimo tudi parkete za talno ogrevanje, parkete pa lahko položimo v vseh prostorih, tudi v kuhinji.


Parketi iz različnega lesa - oreh, bukev, hrast, javor in iglavci

V našem razstavnem salonu si lahko ogledate parkete različnih vrst lesa, od oreha, bukve, jesena do smreke in bora. V kolikor imate svetle prostore je za vas idealen svetel les kot je bukev, v kolikor želite imeti bolj temen parket je prava izbira oreh. Zavedamo se, da je ogled parketa v akciji na spletu eno, ko je položen v vašem prostoru pa drugo, zato nudimo poseben 3d izris parketa v našem programu, s katerim boste dobili občutek, kako bi izbrani parket v akciji deloval v vašem stanovanju ali hiši. V našem podjetju imamo primerne parkete za talno ogrevanje, z izjemo bukve in javorja, obenem pa lahko položimo parket v kuhinji, dnevni sobi, spalnici, otroški sobi ali katerem drugem notranjem prostoru. Ne glede na to, ali se boste odločili za parket oreh ali bolj svetel parket v akciji smo prepričani, da boste izjemno zadovoljni.

Parket oreh


Parketi v akcijah po ugodni ceni - ničesar ni, da bi bilo nemogoče

Podjetje Frischeis zagotavlja kakovost storitev in to niso le prazne besede, ampak jih uporabljamo v vsakdanjem poslovnem življenju. Pri prodaji parketov v akcijah upoštevamo našo filozofijo - “Ničesar ni, da bi bilo nemogoče” in se zavedamo, da je izobražen in motiviran kader temelj vsakega uspešnega podjetja. V kolikor se odločite za nakup parketa v akciji, vam zagotavljamo kakovosten les in kakovostno storitev od prodaje do polaganja parketa v vašem domu. Vaša naloga je, da z našo pomočjo izberete ali želite imeti parket oreh, jesen ali kateri drugi les, naša naloga pa je, da opravimo vse ostalo. Lahko pa si ogledate tudi ponudbo zunanjih talnih oblog po ugodni ceni.

CENIK GOTOVEGA PARKETA