Notranje talne obloge v ploščah po ugodni ceni: različne debeline vinila pvc


Notranje talne oblogepo ceni, ki vas bo navdušila, lahko dobite pri nas. V Frischeis boste našli samo izdelke priznanih proizvajalcev najvišje kakovost, med drugim tudi kvalitetnenotranje talne obloge v ploščahrazličnih debelin (parket, vinil/pvc, laminat). Na zalogi imamo več kot 20.000 izdelkov, zato vam zagotavljamo najhitrejši čas dobave. Pri izbiri primernih notranjih talnih oblog za vaš dom vam bomo tudi ustrezno in strokovno svetovali. Na naši spletni stani lahko poiščete svojenove talne oblogehitro in enostavno. Uporabite naš iskalnik notranjih talnih oblog, izberite želeno vrsto (parket, laminat, pvc vinil), blagovno znamko ali drevesno vrsto. Notranje talne obloge so na voljo v različnih debelinah, cena pa je zelo ugodna.


Notranje talne obloge bodo v vaš dom prinesle toplino


Nakupnotranjih talnih oblogje za marsikoga prava nočna mora. Pred nakupom je potrebno temeljito premisliti, katere notranje talne obloge izbrati in kolikšno ceno ste pripravljeni odšteti zanje. Največje udobje si lahko pričaramo prav s talnimi oblogami, ki bodo korenito spremenile videz vašega prostora, prav tako pa bodo v vaš dom prinesle prijetno toplino in počutje. Notranje talne obloge so izraz naše osebnosti in domu dajejo poseben pečat. Izbira primernih talnih oblog bo vplivala na kvaliteto bivanja v vašem domu, zato je poleg cene pomembna tudi kakovost, kateri morate nameniti prav posebno pozornost. V našem prodajnem salonu lahko izbirate medparketi, kmečkimi podi, vinili, laminati in pluto različnih debelin. Ponudbo pa si prav tako lahko ogledate v katalogu notranjih talnih oblog, ki ga boste našli na naši spletni strani. Vse informacije o ceni pa vam bomo z veseljem posredovali, če nas obiščete ali nas kako drugače kontaktirate.

Notranje talne obloge debelina cena


Lastna blagovna znamka notranjih talnih oblog


Poleg zelo kvalitetnih notranjih talnih oblog, ki jih lahko pri nas dobite po zelo konkurenčni ceni, vam J.u.A Frischeis ponuja lastno blagovno znamko EUROWOOD. Pod omenjeno blagovno znamko tržimo talne obloge priznanih avstrijskih proizvajalcev (trislojni gotovi parket, vinilne talne obloge, laminatne talne obloge).

  • Pvc vinil notranje talne obloge- gre za moderne talne obloge, ki v svoj videz združuje toploto lesa in elegantnost kama. Odločite se lahko za 1,8 ali 2 mm debelino plasti vinilnega nanosa. Pvc vinil notranja talna obloga je primerna tako za bivalne kakor tudi za poslovne prostore, saj je izredno odporna na umazanijo in obrabo, je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, ne vsebuje škodljivih snovi za ljudi in okolje, je antibakterijska, antistatična, enostavna za polaganje itd. Pvcvinil notranje talne oblogeso primerne tudi za polaganje na tla s talnim gretjem. Če vas zanima cena, nas kontaktirajte.
  • Laminat Chalet - laminat z izgledom kmečke deske. Gre za 12 mm debelo laminatno ploščo, ki je izjemno stabilna ter daje odlično zvočno izolacijo. Notranje talne obloge Laminat Chalet so namenjene tako za stanovanjske kakor tudi za poslovne gradnje.
  • Laminat Advanced - dajejo občutek grobe površine naravnega videza lesa z razpokami, grčami, vozli itd. Vse informacije odebelini notranje talne oblogein ceni lahko najdete na spletni strani.
  • Laminat Basic - notranja talna obloga, ki je izdelana iz HDF plošče in impregniranih plasti papirja. Na voljo so razredi od 31 do 33, debeline od 6 do 12 mm. Primeren je tudi za talno gretje z ustrezno podlago za talno gretje. Položimo ga lahko tudi na obstoječ parket ali keramiko, mehkejše obloge (pvc podi ipd.) pa je potrebno odstraniti, saj bi v nasprotnem lahko laminat zaradi tega pozneje utrpel poškodbe na spojih.
  • Troslojni gotovi parket -notranja talna obloga, sestavljena iz treh plasti lesa. Najpogostejše dolžine plošč so od 1800 do 2200 mm, širine 130 do 200 mm in debeline med 11 in 15 mm.

Notranje talne obloge cena plošč

Izberite najboljše notranje talne obloge po odlični ceni


Če ste še vedno v dvomu, katerenotranje talne oblogeizbrati za vaš dom, nas obiščite v našem prodajnem salonu. Predstavili vam bomo prednosti vseh talnih oblog, vi pa se boste lahko odločili, katere boste izbrali: parket, laminat, pvc vinil ali pluto. Cena naših notranjih talnih oblog je ugodna, kvaliteta pa vrhunska.

TALNE OBLOGE VINIL

ZUNANJE TALNE OBLOGE