Odpiranje d.o.o. oz. ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo - Icero d.o.o.

Ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo (odprtje d.o.o.) je velik korak v poslovni poti vsakega poslovneža. Odpiranje d.o.o. ali ustanovitev s.p.-ja (tudi podjetje v tujini) namreč ni lahko opravilo, nova podjetja pa se vse težje uveljavijo na trgu. Postopek se lahko dodatno zaplete v kolikor želite svojo dejavnost širiti v tujino in se odločite za ustanovitev podjetja v tujini, za primer dajmo ustanovitev podjetja v Avstriji. Ko gre za odpiranje podjetja naj Vam na tej poti pomaga Icero d.o.o., saj je večno vprašanje kako ustanoviti dobro podjetje. Tudi izbira ustanovitve d.n.o. (družba z neomejeno odgovornostjo) namreč ni napačna. Icero d.o.o. vam je na voljo tudi s storitvama prodam podjetje d.o.o. ali kupim podjetje.

Odpiranje d.o.o.

Odpiranje vsake družbe, še posebej d.o.o., je zahtevno. Za ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo oz. odprtje podjetja je značilno, da rabite začeten, osnovni kapital. Storitev kupim d.o.o. v Icero d.o.o. vam na vaši poti pomaga. Ustanovitev s.p.-ja ni nič lažja pot. V kolikor se, ko se odločite za odpiranje d.o.o., ustanovitev s.p.-ja, nakup d.o.o., znajdete v slepi ulici ali je vaš cilj samo registracija podjetja, se obrnite na Icero d.o.o. Naše podjetje se ukvarja z ustanavljanjem in prodajo poslovno in finančno čistih družb.

Ustanovitev s.p.-ja

Odpiranje d.o.o. pa ni edina pot in postopek ustanovitve podjetja ni nujno, da gre v tej smeri. Družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) namreč zahteva za marsikoga velik začetni vložek. V kolikor se odločite za ustanovitev s.p.-ja le-ta ni potreben. Vse kar je potrebno je dobra poslovna ideja, ki jo boste z lastnim kapitalom uresničili. Pri tem pa vam bo za ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo ali ustanovitev s.p.-ja v pomoč ekipa Icero d.o.o. V Icero d.o.o. vam tudi prodamo zdravo podjetje (npr. investicijske družbe in druge vrste podjetij) in se vam ni treba ukvarjati z ustanovitvijo podjetja.

Ustanovitev podjetja v tujini (npr. ustanovitev podjetja v Avstriji)

Ustanovitev podjetja v tujini je za slovenske podjetnike velik izziv. Posebej priljubljena je ustanovitev podjetja v Avstriji, ki je zanimiva predvsem zaradi zgodovinskih, narodnih in zemljepisnih značilnosti in bližine. Ustanovitev podjetja v Avstriji, še posebej ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo, je zanimiva tudi zaradi velikosti potencialnega trga, ki se Vam odpira. Ustanovitev novega podjetja v tujini pa ni edina pot. Na voljo imate še odkup podjetja, na voljo je tudi registracija dejavnosti lastnega podjetja itd. V kolikor se odločite za ustanovitev podjetja v tujini Vam bo pri tem Icero d.o.o. pomagal poiskati kar se da prijazne zakonodajne postopke za ustanovitev podjetja v Avstriji ali tujini.

Icero d.o.o. | Ustanovitev podjetja v tujini, povezava do naše spletne strani: