Icero - računovodski servis v Ljubljani

Računovodske storitve

Icero d.o.o. je računovodski servis, v okviru katerega opravljamo računovodske storitve za različna podjetja in druge družbe. Naša osnovna dejavnost so računovodstvo, knjigovodstvo in svetovanje. Za boljšo komunikacijo in hitrejši pretok podatkov se poslužujemo e-računovodstva, mimogrede pa vam izdelamo tudi spletno stran.


Računovodski servis Icero: naj se vam predstavimo

Smo ekipa visoko usposobljenih in izkušenih računovodij z več kot 10 let izkušenj na področju računovodskih storitev in računovodskega, davčnega ter finančno-poslovnega svetovanja. Računovodske storitve opravljamo v skladu z računovodskimi standardi in zakoni. Skrbimo, da dogovorjene računovodske storitve, opravimo natančno, hitro in pravočasno. Z uporabo najsodobnejše tehnologije zagotavljamo dnevno poročanje o vašem poslovanju in dostopnost podatkov od kjerkoli, kadarkoli preko spletnega računovodstva. Svetovalci računovodskega servisa Icero v Ljubljani vam tudi optimiziramo finančno poročanje in davčni obračun. Posrbimo torej za celovito računovodsko in poslovno podporo vašega podjetja. Sledimo vsem načelom dobrih računovodij, zaradi česar smo skozi leta pridobili tudi mnogo odličnih referenc.


Icero - računovodski servis v Ljubljani - računovodske storitve za naše stranke

Knjigovodstvo in računovodstvo sta že zdavnaj prerasla knjiženje poslovnih dogodkov. Računovodski servis danes poleg vodenja poslovnih knjig, predvsem zagotavlja ažurno in natančno spremljanje vašega poslovanja, z enostavnim dostopom do podatkov za hitrejše poslovno odločanje. Obenem smo davčni svetovalci, ki skrbimo za optimiranje davčnih obveznosti podjetja. V računovodskem servisu Icero pa vam pomagamo tudi na poslovnem področju od ustanovitve podjetja, izdelave poslovnega načrta do priprave dokumentacije za razpise in morebitne prodaje podjetja. K sodelovanju vabimo srednje velika, majhna in mikro podjetja z najrazličnejšo dejavnostjo.


Za več podrobnosti in za bližnjico do oddaje povpraševanja obiščite našo spletno stran!