Kako ustanoviti podjetje - nakup ali odpiranje d.o.o. (družba z omejeno odgovornostjo), registracija podjetja

Družba z omejeno odgovornostjo je ena od oblik podjetja ali družb, pri kateri razpolagamo z začetnim kapitalom. Zato je pomembno kako ustanoviti podjetje ter ali je to odpiranje podjetja, nakup že ustanovljene d.o.o., odkup podjetja ali odpiranje nove d.o.o. V kolikor vas zanima postopek ustanovitve podjetja, registracija podjetja, odprtje (d.o.o. ali s.p. tudi d.n.o.-družba z neomejeno odgovornostjo), pri tem pa ni pomembna dejavnost podjetja, se obrnite na Icero d.o.o. Naše podjetje vam pomaga pri tem kako ustanoviti podjetje. Ne sprašujte se več kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o. obrnite se na Icero d.o.o.

Družba z omejeno odgovornostjo

Preden se odločite za nakup d.o.o. ali odpiranje lastnega d.o.o. je potrebno narediti izbor pravno organizacijske oblike družbe. V Sloveniji je pogost izbor družba z omejeno odgovornostjo. Družba z omejeno odgovornostjo ali krajše d.o.o. je družba, za katero je trenutno predviden potrebni otvoritveni osnovni kapital v višini 7.500 eurov, kar pa za marsikoga ni majhen znesek in bi ga raje namenila ali za nakup d.o.o. ali odpiranje d.o.o. in zagon dejavnosti. Okvirno pomoč za ustanovitev d.o.o. vam nudi tudi info točka VEM. V Icero d.o.o. pa vam osebno pomagamo s strokovnimi nasveti. Na koncu bo mogoče vaša izbira drugačna in se boste odločili za nakup iz ponudbe prodam firmo (tudi prodam d.o.o.).

Nakup ali odpiranje d.o.o. ali d.n.o.

Družba z omejeno odgovornostjo, družba z neomejeno odgovorsnostjo in odpiranje d.o.o. je za marsikoga velik korak v poslovni poti. Odpiranje d.o.o. je v slovenskem prostoru včasih kar malce zakomplicirano. Da boste izvedli odpiranje d.o.o. kar najlažje, se obrnite na Icero d.o.o., kjer vam bomo pri tem kako ustanoviti podjetje pomagali, tusi s programi prodam podjetje d.o.o. (oz. d.o.o. prodam) ali kupim podjetje.
Popolnoma enaka zgodba je ko se odločimo za nakup d.o.o. Odprtje podjetja je včasih preveč dolgotrajno, zato Vam svetujemo nakup d.o.o. v Icero d.o.o., kjer vam bomo prodali podjetje brez zaostalih obveznosti. Kako se bomo tega lotili, ali se bomo odločili in se raje postopili ustanoviti podjetje, je popolnoma naša (Vaša) izbira. Ali bo to družba z neomejeno odgovornostjo, d.o.o. ali s.p. je v tej fazi skoraj nepomembno. Nakup d.o.o. je v našem podjetju transparenten in varen vložek v začetek podjetniške poti.

Registracija podjetja

Ni nujno, da boste rekli »danes kupim d.o.o.« in to dejansko storili takoj. V kolikor se za to odločite, sledi registracija podjetja. V Icero d.o.o. Vam ponujamo ta postopek imenovan registracija podjetja. Registracija podjetja je postopek, ki je brezplačen, saj ga krije država. Da Vam prihranimo nepotrebno izgubljanje časa, naj bo registracija dejavnosti podjetja naša skrb.

Icero d.o.o. | D.o.o., povezava do naše spletne strani: