Odpiranje, odkup, registracija dejavnosti podjetja (d.o.o.)

Odpiranje podjetja, odkup podjetja ali registracija dejavnosti podjetja so storitve za podjetnike, ko se odločite in rečete »kupim podjetje« ali »prodam podjetje d.o.o.«.

Odpiranje podjetja - popolna storitev

V primeru, ko se znajdete v dilemi kako ustanoviti d.o.o. ali kako ustanoviti s.p., Vam v Icero d.o.o. ponujamo odpiranje podjetja različnih pravno organizacijskih oblik in Vam olajšamo začetke na Vaši poslovni poti v sklopu storitev ali kupim podjetje ali prodam podjetje d.o.o. Pri storitvi odpiranje podjetja je kot dodatek ponujena tudi registracija dejavnosti podjetja. Icero d.o.o. Vam omogoči osredotočanje samo na lastno poslovno pot in posvečanje poslovnemu uspehu.

Odkup podjetja-zagotovite si odkup že ustanovljenega podjetja

Odkup podjetja je ena od možnosti, ki Vam jih v Icero d.o.o. ponujamo. Tukaj se izvrši prodaja firme oz. prodaja obstoječega podjetja. Lahko pa se odločite za ustanavljanje podjetja. Na spletu je zaslediti mnogo oglasov z vsebinami prodam d.o.o., prodam firmo, d.o.o. prodam, prodam podjetje z delom, ki so v okviru storitev v našem podjetju pod storitvijo kupim podjetje ali prodam podjetje d.o.o. Icero d.o.o. Vam zagotavlja, da bo odkup podjetja pri nas opravljen strokovno in profesionalno ter da bo podjetje brez zaostalih obveznosti in čisto. Tako bo odkup podjetja uspešen za Vas in nas, registracija dejavnosti podjetja pa vas bo takoj umestila na trg. Če se odločite za odkup podjetja v Icero d.o.o. dobite celostno storitev.

Registracija dejavnosti podjetja - podjetnik se ji ne izogne

Registracija dejavnosti podjetja je dejavnost družbe ali podjetja, ki se opredeli v skladu s standardno klasifikacijo dejavnosti. Storitev registracija dejavnosti podjetja podpira storitev kupim podjetje ali storitev prodam podjetje d.o.o. ter olajša odpiranje podjetja. Podjetja lahko opravljajo gospodarske posle samo v okviru dejavnosti vpisane v register dejavnosti. Ravno zato je registracija dejavnosti podjetja pomemben in nujen korak v poslovanju podjetja. Poleg tega sme družba opravljati tudi vse posle, ki niso neposredno povezani z registrirano dejavnostjo pridobljeno, ko se je opravila registracija dejavnosti podjetja, a so potrebni za njen obstoj in opravljanje dejavnosti. Potrebno pa je paziti, da se navedejo vse dejavnosti, za katere se predvideva, da jih bo družba kadarkoli v prihodnosti opravljala.

Icero d.o.o. | Registracija podjetja, povezava do naše spletne strani: