Računovodske storitve in cene računovodskih storitev

Iščete nov računovodski servis? Želite računovodske naloge v celoti prenesti na zunanjo računovodsko službo? Ali le deloma? Vas zanimajo cene računovodskih storitev? Smo računovodski servis Icero d.o.o. Ljubljana in nudimo računovodske storitve za pravne osebe, samostojne podjetnike, zavode in društva.


Računovodske storitve glede na potrebe in zmogljivosti naših strank

Nudimo računovodske storitve za mala in srednje velika podjetja, obrtnike, zadruge, društva, samostojne podjetnike in neprofitne organizacije, ki se ukvarjajo z: gradbeništvom, gostinstvom, marketingom, trgovino, tiskom in založništvom, zastopništvom, proizvodnjo ali storitveno dejavnostjo in drugimi dejavnostmi. Nudimo vam kompletne računovodske storitve ali pa opravljanje le določenih računovodskih nalog.


V računovodskem servisu Icero d.o.o. Ljubljana nudimo naslednje računovodske storitve:
- vodenje temeljnih poslovnih knjig,
- obračun osebnih prejemkov in vse evidence v zvezi s plačami,
- obračun drugih prejemkov fizičnih oseb,
- vodenje analitičnih evidenc kupcev in dobaviteljev,
- vodenje analitične evidence stroškov in prihodkov,
- vodenje evidence osnovnih sredstev z obračuni amortizacije,
- obračun DDV,
- obračun zamudnih obresti, izpis opominov,
- izdelava računovodskih izkazov,
- izdelava davčne bilance,
- periodična računovodska poročila po želji podjetja,
- poročanje iz naslova poslovanja s tujino,
- izdelava aktov in sklepov podjetja, povezanih z računovodskim poslovanjem,
- opravljanje elektronskega plačilnega prometa,
- računovodska analiza poslovanja,
- kontrola poslovanja ter sprotno opozarjanje na nepravilnosti.


Računovodske storitve opravljamo strokovno, ažurno in cenovno ugodno, s podporo sodobne informacijske tehnologije. Dolgoletne izkušnje in uporaba tehnologij, kot je e-računovodstvo, omogočata manjši ekipi kot je naša, da se hitro prilagodimo vašim potrebam in kakovostno opravimo naše delo.


Cene računovodskih storitev - po pogodbi brez poračunov za nazaj

Prilagajamo se potrebam in zmogljivostim naših strank, zato tudi naših cen en oblikujemo na podlagi računovodske tarife Združenja računovodskih servisov GZS. Cene računovodskih storitev določimo na začetku našega sodelovanja na podlagi podatkov, ki nam jih posredujete. V pogodbi se določi mesečno obračunavanje cene računovodskih storitev. Ob morebitnem povečanem obsegu dela se cena lahko spremeni, vendar le po dogovoru in za naprej. Pri nas ne delamo poračunov za nazaj. Če želite vedeti, kolikšna bi bila cena naših računovodskih storitev za vaš primer, nam pošljite povpraševanje z vašimi podatki preko spletnega obrazca ali elektronskega naslova. Poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo. V kolikor se boste odločili za naše računovodske storitve, vam kot novi stranki prvega meseca ne bomo obračunali. V želji, da se še bolje spoznamo in da vas z našim delom prepričamo v kakovost naših računovodskih storitev, vam nadalje naslednja dva meseca priznamo 20% popust na naše storitve.

Za več podrobnosti o računovodskih in ostalih storitvah, ki jih nudimo, ter za oddajo povpraševanja preko spletnega obrazca, obiščite našo spletno stran!