Storitve podjetja Icero d.o.o. - kako ustanoviti s.p., d.o.o., prodam firmo (npr. d.o.o.)

Na spletu je moč najti mnogo oglasov kot so prodam d.o.o., prodam firmo, prodam podjetje z delom ali d.o.o. prodam. V podjetju Icero d.o.o. se posvečamo tako tudi postopku kako ustanoviti podjetje (kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o.) S tem Vam pomagamo, ko se odločite za ustanavljanje podjetja, odkup podjetja ali njegovo prodajo.

Kako ustanoviti podjetje (d.o.o. ali s.p.)-pomoč z naše (strokovne) strani
Postopek kako ustanoviti podjetje (kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o.) je storitev, s katero se ukvarjamo v podjetju Icero d.o.o. V današnjem poslovnem okolju se potencialni podjetniki težje odločajo za ustanavljanje podjetja, ker ne vedo točno kako ustanoviti podjetje in kakšne oblike. Icero d.o.o. Vam pomaga pri izbiri in postopku kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o., saj poskrbi za pomoč pri posredovanju med državnimi organi in Vami. Vam kot bodočemu podjetniku pri postopku kako ustanoviti podjetje ni potrebno storiti veliko.

Prodaja podjetja, prodam firmo (d.o.o.) - v kolikor se odločite za naslednji korak

Prodaja firme je lahko korak, ki je bil ali Vaša želja ali pa logična posledica na poslovni poti. Storitve podjetja Icero d.o.o. obsegajo tako tudi programe prodam d.o.o. oziroma d.o.o. prodam ali prodam firmo.

Program prodam firmo je notranje poimenovan program v sklopu katerega Vam ponujamo storitev prodaja podjetja, ne glede na pravno-organizacijsko obliko Vašega podjetja.
Program prodam d.o.o. (ali tudi d.o.o. prodam) je program, pri katerem Vam naše podjetjem svetuje pri prodaji d.o.o. in Vam pri tem tudi pomaga. Program d.o.o. prodam je nastavljen tako, da boste kar najhitreje našli novega kupca, ki pričakuje in kupuje na trgu uveljavljeno in poslovno stabilno podjetje. Program prodam d.o.o. je ugoden tako za Vas kot bodočega kupca. Prodam d.o.o. deluje tudi v obratni smeri in se povezuje s programom kupim podjetje (npr. kupim d.o.o.) ter omogoča tudi nakup podjetja iz sorodnih ali drugih dejavnosti.

Icero d.o.o. | Prodam firmo, povezava do naše spletne strani: