Postopek ustanovitve podjetja - odprtje podjetja (d.o.o.)

Odprtje podjetja (npr. odprtje d.o.o.) je za nove ali stare podjetnike mejnik v poslovni poti. Nova podjetja so podvržena raznim težavam, ki jih, za uspešno odprtje podjetja, v Icero d.o.o. s storitvijo kupim stabilen d.o.o. rešujemo. Postopek ustanovitve podjetja je tako manj zahteven za Vas, ki se odločite za odprtje ali d.o.o. ali katere druge oblike podjetja. Kako ustanoviti podjetje (kako ustanoviti s.p. ali kako ustanoviti d.o.o.) vam pomagamo v Icero d.o.o. Prodaja podjetja (prodaja firme) ali ustanavljanje podjetja je naloga za strokovnjake.

Kupim d.o.o. ali odprtje podjetja (d.o.o.)

Ponudba, ko govorimo o storitvi kupim d.o.o., je v osnovi postopek ustanovitve novega podjetja ali odkup že odprtega podjetja. Odprtje d.o.o. (ali drugih oblik, za katera se nova podjetja odločajo) je v Icero d.o.o. postopek ustanovitve podjetja, ki je lahko ali odprtje novega podjetja ali pa se odločite in rečete »kupim transparenten in že obstoječ d.o.o.«, kjer vam v Icero d.o.o. v sklopu storitve prodam firmo, prodamo podjetje. Odprtje podjetja d.o.o. je namreč povezano z sorazmerno velikim začetnim kapitalom. Nova podjetja pa za vložen denar in trud pričakujejo tudi uspeh. Podjetje Icero d.o.o. vam pomaga pri tem, ko se odločite za odprtje podjetja (npr. d.o.o.).

Nova podjetja

Nova podjetja so lahko različnih pravno organizacijskih oblik. Odprtje d.o.o. oblike podjetja je samo ena od oblike za odprtje novega podjetja. Postopek ustanovitve takšnega podjetja je podoben in ima svoje prednosti, ki vam jih storitev kupim d.o.o. v podjetju Icero d.o.o. omogoča. Icero d.o.o. Vam zagotavlja, da so pri nas kupljena nova podjetja čista in brez zaostalih obveznosti. Za nova podjetja se lahko v Icero d.o.o. opravi tudi registracija dejavnosti podjetja. S tem zagotovimo celostno storitev za nova podjetja. OOd vas je samo odvisna odločitev, ki jo morate sprejeti ali kupujete podjetje ali pa ste se odločili in rekli »prodam podjetje z delom dejavnosti, tehnologije idr. ali brez«.

Storitev odpiranje podjetja ali prodam podjetje d.o.o.

Odprtje d.o.o., odkup podjetja sta postopka v sklopu storitve kupim podjetje in d.o.o. prodam (tudi prodam d.o.o.), ki ju v Icero d.o.o. ponujamo. Nova podjetja so za podjetje Icero d.o.o. pomembna, saj Vas spremljamo skozi celoten postopek ustanovitve podjetja. Uspeh vašega podjetja je zato tudi naš uspeh. Naj bo odprtje d.o.o. ali odprtje druge vrste podjetja čim manj zahtevno in čim bolj uspešno.

Icero d.o.o. | Odprtje podjetja, povezava do naše spletne strani: