Računovodski servis Icero v Ljubljani - vredni vašega zaupanjaRačunovodstvo

Razmišljate, da bi zamenjali računovodski servis? Ste se odločili za outsourcing računovodske službe in iščete zanesljiv računovodski servis v Ljubljani? Računovodski servis Icero d.o.o. že več kot 10 let oblikujemo računovodje, ki nam je natančna in kakovostna zadovoljitev vaših potreb glede na vaše razmere in zmogljivosti primarni cilj.


Računovodski servisi v Ljubljani - bogata izbira in tvegan izbor

V Sloveniji je registriranih preko 4400 računovodskih servisov, od tega je okoli polovica dejanskih računovodskih servisov, ki se ne ukvarjajo zgolj z revizijo in davčnim svetovanjem. Torej, tudi če iščete računovodski servis le v Ljubljani, se znajdete pred veliko izbiro. Ne glede na to, ali šele ustanavljate podjetje ali pa ste na trgu že dlje časa prisotni, je pomembno, da dobite ustrezne in nujno potrebne računovodske informacije, storitve in svetovanje. Pri svoji odločitvi zato upoštevajte čim več dejavnikov:
- kakovost storitev; natančnost dela in raznovrstnost storitev
- reference; širok spekter strank in individualna obravnava strank
- informacijski sistem
- strokovnost in dodatno izobraževanje zaposlenih
- vzpostavljen sistem obveščanja o zakonskih spremembah


In ne nazadnje primernost cene.


Računovodski servisi v Ljubljani - zahtevajte brezhibnost in individualni paket

Zagotavljanje brezhibnosti nudenih računovodskih storitev je pomemben vidik partnerstva med vaših podjetjem in računovodskim servisom. Vam potrebni elementi iz široke palete računovodskih storitev, profesionalno svetovanje ter predvsem natančnost in pravočasnost podatkov so obvezen del paketa, ki ga lahko pričakujete v dobrem računovodskem servisu.


Računovodski servis Icero v Ljubljani - najboljša izbira za vas

Ne glede na velikost vaše organizacije vam lahko zagotovimo strokovne in cenovno dostopne storitve. V računovodskem servisu Icero v Ljubljani smo ponosni, da našo paleto storitev ustrezno prilagodimo glede na vašo dejavnost, način in obseg poslovanja. Strmimo k dolgoročnemu in uspešnemu sodelovanju z vami, zato se držimo sledečih temeljev:
1. Zagotavljanje točnosti podatkov.
2. Uslužnost za večje zadovoljstvo naših strank.
3. Skrb za strokovnost vseh zaposlenih.
4. Informiranost o novostih - naša in naših strank ter predvsem za vse pravočasna.
5. Uporaba sodobne tehnologije za komuniciranje in poslovanje.


Računovodski servis Icero d.o.o. v Ljubljani - kjer vam omogočimo, da se osredotočite na vašo osnovno dejavnost. Naj namesto vas za vaše računovodstvo poskrbi naš računovodski servis. Zagotovimo vam strokovne, ažurne, kakovostne in pravočasne storitve, za katere prevzemamo tudi polno odgovornost. Prepričani smo, da lahko naše partnerstvo pripomore k nadaljnjemu razvoju vašega podjetja.

Za več podrobnosti o storitvah, ki jih lahko ponudimo vašemu podjetju v računovodskem servisu Icero d.o.o., in o našem načinu dela obiščite našo spletno stran in oddajte ne-zavezujoče povpraševanje preko spletnega obrazca.