Ustanavljanje, odkup ali prodaja podjetja (firme)

Icero d.o.o. ponuja strankam storitve ustanavljanje podjetja, odkup podjetja in prodaja podjetja oziroma prodaja firme ter prodam podjetje z delom... Te storitve vključujejo Vaš minimalni vložek z maksimalnim izplenom. Podjetje imate lahko v zelo kratkem času in začnete poslovati.

Ustanavljanje podjetja - prvi korak na poslovni poti

Ustanavljanje novega podjetja je zapleten proces, ki zahteva celega človeka. Nov podjetnik se za ustanavljanje podjetja ali odkup podjetja dandanes težje odloča zaradi različnih dejavnikov. Velikokrat dobimo poslovno idejo, ki pa je ne uresničimo, ker je postopek zapleten. Dejavnost Icero d.o.o. je ustanavljanje podjetja in na koncu prodaja podjetja (npr. d.o.o.). Torej, v kolikor vas zanima ustanavljanje podjetja (d.o.o.,s.p. idr.) se obrnite na nas. Poslovna ideja naj bo vaša edina skrb, ustanavljanje podjetja (npr. d.o.o.) pa prepustite nam. Podjetje vam bomo predali pripravljeno na poslovanje.

Odkup podjetja

Odkup že ustanovljenega podjetja je za marsikoga bolj logičen in pripravnejši korak kot pa ustanavljanje podjetja. Icero d.o.o. nudi odkup podjetja, ki je finančno stabilno in poslovno sprejeto na trgu. Dopolnilni program temu je program prodaja podjetja oziroma prodaja firme, v sklopu ponudbe prodam podjetje z delom dejavnosti, tehnologije idr. ali brez. Ko se odločite za in si rečete »prodam podjetje z delom tehnologije, dejavnosti ali tudi brez«, vam v Icero d.o.o. pomagamo izpeljati postopek in vam tudi svetujemo.

Prodaja podjetja (firme)

Prodaja podjetja oziroma prodaja firme je storitev, v sklopu katere Vam Icero d.o.o. ali svetuje, ko se odločite za prodajo podjetja, ali proda podjetje. Icero d.o.o. vam svetuje v postopku, ko se vrši prodaja. Podjetja in podjetniki se tako lažje odločajo za poslovne korake. Prodaja firme namreč zahteva strokovnjaka, ki pozna tako razmere na trgu kot tudi podjetje, katerega ali zastopa, kupuje ali prodaja. Firme za poznavanje in zastopanje podjetja torej potrebujejo profesionalen odnos, ki ga v Icero d.o.o. ne manjka.

Icero d.o.o. | Prodaja podjetja, povezava do naše spletne strani: