Ustanovitev podjetja d.o.o. ali prodaja podjetja d.o.o. - Icero d.o.o.

Ustanovitev podjetja, pa najsi gre za ustanovitev d.o.o. ali ustanovitev s.p. ali mogoče tudi za prodajo podjetja d.o.o., ni majhen korak v poslovni poti posameznika ali družbe. Za ustanovitev novega podjetja, brez priporočil, referenc ali poznanstev, ki bi nam omogočila lažji začetek, se vse manj odločamo, saj dandanes vse težje postavimo posel na noge. Ko gre za nova podjetja (odprtje podjetja) vam v Icero d.o.o. svetujemo kakšen je postopek ustanovitve podjetja (naj gre za gradbena podjetja ali katera druga, ustanovitev popoldanskega s.p. idr.). Poskrbite, da krediti za podjetja ne bodo šli v nič.

Ustanovitev s.p. ali ustanovitev d.o.o. - skrbi prepustite Icero d.o.o.

Ustanovitev družbe z omejeno odgovornostjo (ali krajše ustanovitev d.o.o.), ustanovitev s.p. je prvi korak k vašemu cilju, ki verjamemo da je postati prvi na svojem področju in ponujati najboljše proizvode ali storitve. Ustanovitev podjetja, naj gre za d.o.o., ali pa gre za prodajo podjetja d.o.o. se obrnite na Icero d.o.o. V podjetju za ocenjevanje podjetij in družb uporabljamo sodobne metode ocenjevanja, s katerimi ocenimo tveganje, možnosti idr., kar pomaga tako nam in Vam, ko se odločite za ustanovitev podjetja ali si rečete »kupim d.o.o.«. Posebej ustanovitev s.p.-ja je lahko za podjetnika začetnika stresna, ko mora za podjetje jamčiti s svojim premoženjem. Ustanovitev podjetja v tujini (npr. odprtje d.o.o.), kot je na primer ustanovitev podjetja v Avstriji, je za poslovneža nov velik korak na poslovni poti.

Ustanovitev podjetja d.o.o.

Ustanovitev d.o.o. je lahko za podjetnika ugodna odločitev ali pa ne. Morda bi bilo le boljše, če bi se odločili za ustanovitev s.p., a vseeno niste prepričani. Pridite, pokličite in dogovorili se bomo ter Vam skušali pri vaših začetkih pomagati. Na koncu bo Vaš uspeh tudi naš. Ko boste pogledali nazaj, boste videli, da ustanovitev s.p. ali ustanovitev d.o.o. le ni bila napačna odločitev, saj so jo opravili strokovnjaki in to profesionalno.

Prodaja podjetja (d.o.o., ...)

Prodaja podjetja (d.o.o. ali druge vrste) je ena izmed dejavnosti, s katerimi se ukvarja naše podjetje. Svetujemo vam kako ustanoviti podjetje, naj gre za nakup d.o.o. (družba z omejeno odgovornostjo) ali d.n.o. (družba z neomejeno odgovornostjo), odpiranje d.o.o. ali je to registracija podjetja. V kolikor bi radi podjetje prodali, se lahko obrnete na nas. Prodaja že obstoječega podjetja (d.o.o. idr.) poteka po enakem principu kot ustanovitev podjetja (d.o.o. idr.). V Icero d.o.o. poskrbimo za to, da je podjetje, preden se izvrši prodaja podjetja (d.o.o. idr.), transparentno in poslovno stabilno ter finančno zmožno.

Pokličite nas na telefonsko številko 05 906 45 61 ali 041 233 348.

Icero d.o.o. | Ustanovitev podjetja, povezava do naše spletne strani: