Toplotna črpalka za stanovanje: ugodne cene toplotnih črpalk

 

Toplotna črpalka za stanovanje postaja vse bolj razširjena. Ogrevanje hiše s toplotno črpalko je namreč ena najboljših rešitev ta hip – in to zaradi različnih razlogov. Podobno velja za različne toplotne črpalke. Cenik je sicer odvisen od tipa naprave oziroma od tega, kakšen je princip delovanja toplotne črpalke. V osnovi so vam na voljo tri možnosti: toplotna črpalka za stanovanje zrak voda, zemlja voda ali toplotna črpalka voda voda. Ugodna cena toplotne črpalke je načeloma najnižja, če se odločite za ogrevanje hiše s toplotno črpalko zrak voda, vendar vam v podjetju Iblo ponujamo tudi zelo ugodne cene toplotnih črpalk drugih vrst.

 

UGODNE CENE KLIMATSKIH NAPRAV

Vas zanima ugodno ogrevanje? Toplotna črpalka za stanovanje je rešitev!

Ugodne cene toplotnih črpalkNajpomembnejši razlog, zaradi katerega je postala toplotna črpalka za stanovanje tako priljubljena, je, da omogoča izjemno ugodno ogrevanje hiše s toplotno črpalko, uporablja pa se lahko tudi za ogrevanje sanitarne vode. Osnovni princip delovanja toplotne črpalke je namreč ta, da izkorišča brezplačne, obnovljive vire energije. Kadar je to na primer toplotna črpalka voda voda, cena ogrevanja bistveno pade, ker je večji delež uporabljene energije brezplačen, le del predstavlja električna energija, potrebna za delovanje črpalke. Podobno velja tudi takrat, kadar je v uporabi toplotna črpalka za stanovanje, ki za svoje delovanje izkorišča toploto okoliškega zraka ali toplotno energijo, shranjeno v zemlji. Še en pomemben razlog, zaradi katerega je toplotna črpalka za stanovanje deležna izjemnega zanimanja, pa je zmanjšanje negativnega vpliva na okolje.

 

PRODAJA TOPLOTNIH ČRPALK

 

Naše cene toplotnih črpalk najboljše kvalitete vas bodo prepričale

Cene toplotnih črpalk se morda zdijo na prvi pogled nekoliko visoke, vendar se vam investicija zaradi občutnega znižanja stroškov ogrevanja kmalu povrne. Če vas zanimajo čim nižje cene toplotnih črpalk, je ponudba podjetja Iblo, v kateri vas med drugim čaka tudi klima naprava, prava rešitev za vas. Na voljo so vam vrhunske toplotne črpalke LG Therma V, ki delujejo po principu inverterske tehnologije. Tako bo ogrevanje prostorov in sanitarne vode še cenejše kot pri drugih vrstah toplotnih črpalk. 

Ogrevanje hiše s toplotno črpalko

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
toplotna črpalka za stanovanje, cene toplotnih črpalk 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA