Lesena hiša za mirno in udobno življenje

Lesene hiše so verjetno najstarejše stavbe na svetu, saj so les kot gradivo za gradnjo uporabljali vsi naši predniki, v Sloveniji so mostiščarji gradili lesene kolibe na kolih, v gozdu na severu Evrope pa so gradili kakovostne stavbe iz bora, ki ga je tam v obilici. Lesena hiša iz brun se v Sloveniji vse bolj uvelja kot stavba za stalno bivališče predsem pa je v uporabi kot lesena vikend hiša, kamor se ljudje odpravijo po napornem tednu v mestu napolnit baterije in uživati v prečudoviti naravi. Ravno zato se lesene masivne hiše brunarice po navadi postavljajo na podeželju, stran od mestnega vrveža, seveda pa to ne pomeni, da lesene hiše ne morate imeti v mestih. Nudimo vam pestro izbiro lesenih hiš iz naše ponudbe, v kolikor želite pa vam lahko naredimo povsem indvidualno leseno hišo, kjer pomagate pri načrtu z vašimi idejami, mi pa ideje pretvorimo v kakovostno hišo.

Lesena vikend hiša

Lesene hiše predstavljajo naraven in eko način gradnje

Les je material, ki nam daje občutek topline in domačnosti, ne glede na to, za katero vrsto lesa se odločimo. Gre za naraven material, ki je odličen izolator, v mrzlih dneh nam nudi toploto, v toplih dneh pa imamo mrzle prostore, kar pomeni, da so lesene hiše odlična rešitev v kolikor želite privarčevati pri stroških ogrevanja in hlajenja. V našem podjetju delimo ljubezen do lesa, zato gradimo lesene hiše iz brun, ki predstavljajo najbolj naraven in eko način gradnje ter bivanja, ki mu v zadnjem letu dajemo vse večji pomen. Če je v preteklosti veljalo, da so lesene masivne hiše brunarice namenjene zgolj kot počitniškemu bivanju ali vikend u od napornega ritma, so v zadnjem času vse bolj priljubljene kot topel in udoben družinski dom, ki predstavlja korak naprej k mirnemu življenju. Prepričani smo, da boste nad našimi lesenimi hišami navdušeni.

lesena hiša iz brun (načrt)

Lesene hiše – od hloda do ključa

Na gradnjo in izdelavo masivnih lesenih hiš vpliva mnogo različnih dejavnikov, zato je pomembno, da je pred tem narejen kakovosten načrt lesene hiše, kjer se natančno vidi, kje bo kakšen prostor in kakšen bo njegov namen. Za montažo na lokaciji naročnika potrebujemo po naročilu 5-10 dni, čas je odvisen predvsem od velikosti in zahtevnosti objekta. Izbirate lahko med ravnimi, lepljenimi in masivnimi brunami, po želji vam lahko notranje stene obdelamo z naravnimi materiali kot sta ilovnati omet ali opaž, možna pa je različna debelina brun od 9 do 25 cm. V kolikor želite lahko zasnovo brunarice kombinirate tudi z montažno hišo. V našem podjetju imamo lastne gozdove, kjer opravimo poseke za gradnjo lesene hiše, les spravimo in obdelamo ter iz njega naredimo sanjsko leseno hišo iz brun. Princip imenujemo od hloda do ključa, kar pomeni da ponujamo celovito storitev in smo edini ponudnik v Sloveniji, ki naredi hišo od začetka do konca.

OGLEJTE SI IDEJE ZA NAČRT PRITLIČNE LESENE HIŠE

Lesena hiša iz brun po ugodni ceni

V našem podjetju se zavedamo, da ste pri gradnji lesenih hiš iz brun tudi naročniki močno čustveno vpleteni in bi radi pridodali svoj delež, zato vam nudimo gradnjo hiše po fazah, obenem pa vam zagotavljamo tudi način “dokončaj sam”, kjer lahko vi dokončate gradnjo ali pa za določeno delo najdete drugega ponudnika. Nudimo vam različne vrste lesenih hiš iz brun, ki so lahko namenjene stalnemu bivanju ali kot lesene vikend hiše. Za vse lesene hiše naredimo načrt, kjer upoštevamo vaše želje in potrebe, vse z namenom, da dobite sanjsko hišo, ki ste si jo vedno želeli. Imamo lastne gozdove, kjer dobimo najkakovostnejši slovenski les zato so naše lesene hiše na voljo po izjemno ugodni ceni. Obiščite nas in se prepričajte o kakovosti in ugodni ceni ter nas kontaktirajte v kolikor imate kakršnokoli vprašanje.