Nazaj k naravi - z lesenimi hiškami iz krajev, kjer les cenijo že stoletja

Ste vedeli, da kar tri petine slovenskega ozemlja prekriva gozd? Da je to naše največje bogastvo, ki so ga že naši predniki znali izkoriščati za ogrevanje, kuhanje in gradnjo bivališč, za prenekatere izdelke, z njegovim krčenjem so pridobivali zemljo za obdelovanje, predvsem pa so si iz klenega in trpežnega lesa gradili prebivališča? Gotovo ste slišali, da tudi svetovno znane Benetke stojijo na slovenskem lesu. Stoletna tradicija je botrovala številnim najboljšim praksam, ki se jim danes priključujejo sodobni svetovni trendi. Iz vsega tega je podjetje Javušnik z osebnim pristopom pripravilo enkratno in personalizirano ponudbo lesenih hiš iz brun, ki so odlična alternativa zidanemu načinu gradnje.

cena lesene hiške


Lesene hiške kot vaš dom ali lesene vikend hiše? Izbira je vaša!

Morda razmišljate o nakupu ali gradnji hiše, pa se še niste določili natančno oziroma se morda ne morete odločiti? Naj vam prišepnemo, da je les kot gradbeni material najbolj okolju prijazen, saj zagotavlja izjemen standard udobja ob bivanju ali delu ter najnižje stroške skozi ves čas uporabe hiše. Porabili boste izjemno malo energije ter ob tem prihranili, kar je gotovo eden najpomembnejših kriterijev pri izbiri načina gradnje vaše hiše ali počitniškega domovanja. Lesene hiše iz brun odlikuje izjemna zlitost z naravnim okoljem, zato se bodo v okolico dobro vključile tako v naseljih kot v bolj odmaknjenih predelih. Če postavljate ali obnavljate leseno vikend hišo, lahko razmislite tudi o brunarici iz hlodov.

izdelava lesene hiše iz brun


Poleg energetske učinkovitosti sta med prednostmi lesene hiše cena in hitra gradnja

Živimo v vse bolj hitrem in spreminjajočem se svetu, kjer moramo svoja sredstva znati preudarno in pametno razporediti. Poleg svoje ekološkosti in sozvočja z naravo imajo lesene hiše iz brun ceno, ki jo v našem podjetju ustrezno in dostopno prilagodimo željam vsakega kupca. Naši svetovalci vam bodo znali prisluhniti in predlagati leseno hiško, ki bo ustrezala vašim zahtevam na dolgi rok. Z dolgoletnimi izkušnjami smo si nabrali potrebno kilometrino in vam bomo namenili osebnega skrbnika. Razumemo, da smo ljudje ob nakupu tako pomembne stvari, kot je hiša, pogosto neodločni, saj nočemo narediti napake. Z vsemi podatki in primeri bomo podprli našo ponudbo, saj je izdelava lesenih hiš že dolgo naša domena. Smo namreč specialisti za različne oblike brunaric, montažnih hiš in drugih izdelkov iz lesa, za katere večinoma uporabljamo naš domači, vedno pa slovenski les. Celotno proizvodno verigo od sekanja dreves do predaje ključa lesene hiške nadzorujemo sami in jamčimo za naše delo, ki ga odlikujejo tudi izjemna natančnost, doslednost in hitrost. Izdelava lesene hiše namreč zahteva le od 3 do 4 mesece. To je v primerjavi z drugimi načini gradnje še dodatna prednost, ki ni zanemarljiva.

CENE MANSARDNIH MONTAŽNIH LESENIH HIŠ


Ne pozabite na zdravje vas samih in vaših bližnjih z ekološko protipotresno gradnjo

Lesene hiške so iz ekoloških materialov in zato prijazne zdravju uporabnikov vseh starosti, pa tudi morebitnih domačih ljubljenčkov. Bivanje v lesenih hišah iz brun je prijetno in zdravo zaradi nizke ravni vlažnosti lesa. Pri izdelavi lesenih hiš vedno uporabljamo lokalni les ter tako za predelavo namenimo manj energije, kar vodi v manj emisij ogljikovega dioksida. Včasih uporabljamo tudi recikliran les, ki ga namenjamo za vaše stalno bivališče ali za vikend lesene hiše v skladu z najsodobnejšimi smernicami trajnostnega razvoja. Zaradi svojih številnih prednosti in dostopnosti so lesene hiške že stoletja najbolj pogost način gradnje v različnih delih sveta. Pridružite se številnim somišljenikom, ki jim je mar za okolje in tradicijo ob najnovejših gradbenih trendih ter se oglasite za informacije ali ponudbo, vključno s ceno lesene hiše. V našem družinskem podjetju vas z veseljem pričakujemo osebno, na spletu ali prek telefona.