Notranji bazeni – naj poletje ostane celo leto


Domači notranji bazeni so odlična rešitev, kako »obdržati« poletje vse leto pri sebi doma. Vgradni notranji bazeni so primerni za vstavitev v večjo klet ali kakšen drug večji prostor, ki omogoča postavitev bazena na hiter in cenovno ugodne način. Notranji bazeni so lahko opremljeni z osnovno opremo, seveda pa vam lahko na vašo željo vgradimo ostalo dodatno tehniko, kot so na primer osvetljava, ogrevanje, pritoki, masažne šobe in še bi lahko naštevali. Notranji bazeni so lahko prav tako različnih oblik s pestrimi vodnimi atrakcijami, s čimer boste prostor še dodatno popestrili. V kolikor vaš prostor dopušča, si lahko morda omislite še drsna steklena vrata, ki jih lahko v poletnih dneh odprete ter tako povežete z zunanjim delom vašega doma, s čimer boste nadgradili videz vašega vrta.

 

Vgradni notranji bazeni – hitra in kakovostna izvedba


Vgradni notranji bazeni podjetja Ema ponujajo številne prednosti. Glede na prostor vam svetujemo najbolj optimalno obliko vgradnje. Kar pomeni, da bomo skupaj poiskali najbolj primerno, všečno in delujočo obliko, saj nam domišljije in izkušenj ne manjka. Naši vgradni bazeni so, zaradi široke ponudbe različnih, a kakovostnih materialov dostopni za vsak žep. Prav tako se lahko dogovorimo za gradnjo po fazah in na ključ. Bazen pa prilagodimo tako, da bo dostopen in funkcionalen, kadarkoli si boste zaželeli vodnih užitkov.


Domači notranji bazeni – vzdrževanje za dolgotrajno delovanje


Notranji vgradni bazeni»Vgradni domači termalni park« se od ostalih bazenov razlikuje po tem, da imajo domači notranji umetno klimo, ki jo potrebno konstantno vzdrževati. Saj lahko izstopajoča vlaga iz vodne gladine povzroči 100% vlažnost, pri čemer prične vlaga vstopati v stene objekta in ga lahko poškoduje. Primeren odstotek vlage, ki omogoča prijetno bivanje je med 30% in 60%. Takšen odstotek vzdrževanja je izredno pomemben, v kolikor se želite izogniti nastalim, visokim stroškom sanacije. Da do težav ne bi prišlo, vam predlagamo, da pokrijete vodno površino s termo folijo pri čemer lahko prihranite tudi do 80% izgub.

 

Ema | Notranji bazeni podjetja Ema ponujajo številne prednosti. Med drugim domači vgradni notranji bazeni omogočajo plavanje čez celo leto - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Notranji bazeni, vgradni notranji bazeni, domači notranji bazeni
ZEMLJEVID