oprema za bazeneBazeni in njihova oprema po izjemno ugodni ceni v podjetju Ema

Podjetje Ema d.o.o., ki domuje na Stari cesti 20 v Hočah je malo podjetje, ki se ukvarja s prodajo bazenov, opreme za bazene, različnih pokrival, bazenske tehnike, opreme za čiščenje bazena in vseh ostalih aktivnosti v povezavi z bazeni. Nudimo vso potrebno osnovno opremo ter tudi dodatno opremo za bazene, ki bo okolico vašega doma naredila prijetno na pogled in boste lahko brezskrbno uživali v kopanju. V našem podjetju se zavedamo da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato so naši bazeni in oprema za bazene kvalitetni, narejeni po inovativnih rešitvah, na voljo po dobri ceni in so v koraku s časom.

VAS ZANIMA REKONSTRUKCIJA BAZENA?

Bazeni - potrebna oprema?

Vsi bazeni, ki so na voljo v naši ponudbi morajo biti opremljeni z osnovno hidravlično opremo, ki ima različne funkcije. Oprema za bazene mora zagotavljati površinsko zajemanje vode, mehansko filtrirno napravo za odstranjevanje grobih delcev, talni izpust praznjenja bazena in povrat filtrirane vode v bazen. Hidravlična oprema mora biti pravilno odmerjena glede na količino vode in obliko bazena. Poleg osnovne opreme za bazen lahko v naši ponudbi najdete tudi različno dodatno opremo za bazene, ki je na voljo po izjemno ugodni ceni ali pa si izberete opremo za čiščenje bazena, s katero boste poskrbeli za čisto vodo in lep zunanji in notranji izgled bazena.

Bazeni in oprema za lepši dom

Bazen je del vašega doma oz. okolice, zato je pomembno, da izberete tistega, ki se bo naredil vaš dom še lepši in prijetnejši na pogled. Na našem ceniku bazenov in opreme si lahko ogledate različne bazene, ki so na voljo po ugodni ceni. Prepričani smo, da bosta naš bazen in oprema polepšala vaš dom. Za več informacij o bazenih in opremi nas lahko kontaktirate preko telefona ali emaila. Bazeni in dodatna oprema sta doma v podjetju Ema. Prepričajte se sami.

dodatna oprema za bazene

VEČ O MONTAŽNIH BAZENIH