Vlaganje v zlato in srebro je vlaganje v trdno prihodnost

Poleg trdega dela, s katerim si zagotovimo dostojno življenje, je vlaganje denarja v različne investicije lahko odličen vir zaslužka ali oblika varčevanja. A kam vložiti svoje prihranke, da bo investicija obrodila sadove? Analitiki še vedno vztrajajo, da so najbolj zanesljive investicije v zlato in srebro. Takšno razmišljanje podpirajo zgodovinska dejstva in podrobna analiza trenutne situacije v gospodarstvu. Z zanesljivimi podatki o trenutnem trgu plemenitih kovin, kot sta zlato in srebro, strokovnjaki trdijo, da je naložba v srebro ali zlato smiselna odločitev, ki nas ne bo razočarala.

Kupim srebro Kupim srebro in si zagotovim varne donose

Zlato in srebro spadata med najbolj cenjeni kovini na svetu. Tako je že tisočletja. Njuna prednost je v tem, da ne izgubljata vrednosti, kot druge valute, ampak jo ne le ohranjata, temveč celo povečujeta. Strokovnjaki napovedujejo, da bo cena za zlato in srebro še narasla, kar dejansko pomeni, da trditev 'kupim srebro in si zagotovim varne donose', ni iz trte zvita, ampak napoved, ki temelji na dejstvih in dobrem poznavanju razmer. Naložba v srebro in zlato je varna in pomeni, da si boste zagotovili bistveno bolj zanesljive donose, kot kjer koli drugje.

Zlato in srebro kot varčevalni valuti

Zlato in srebroV podjetju Elementum smo se odločili ponuditi dva nova produkta, vezana na zlato in srebro. Gre za varčevanji, ki smo ju poimenovali Aurora varčevanje in Agenda varčevanje. Prvi dve črki imen kažeta na to, za kateri element gre: Au ali Ag (zlato in srebro). V obeh primerih je bistvena lastnost varčevanja njegova fleksibilnost. Naložba v srebro in zlato je zasnovana tako, da lahko varčujete z majhnimi zneski (najmanj 25 €), sami se odločite, kolikšne zneske boste vložili in kdaj boste to storili. Varčevanje lahko prekinete kadar koli in se ob pristopu ne zavežete, da boste varčevali določen čas, kar je pomembna prednost. Ko se boste odločili in si rekli 'kupim srebro', nas lahko kontaktirate prek obrazca na spletni strani ali pa se na nas obrnete prek osebnih finančnih svetovalcev, ki so vam na voljo po vsej Sloveniji. Naj vam zlato in srebro omogočita lagodno življenje.

Elementum | Zlato in srebro, naložba v srebro, kupim srebro - povezave do naše spletne strani: