Pošlji povpraševanje

Cevni radiatorji za kopalnice - ogrevanje prostora, sušenje perila ter dekoracija

Cevni radiatorji za kopalnice

Cevni radiatorji za kopalnice so danes mnogo več kot le ogrevalna naprava. Na njih lahko obešamo in sušimo perilo, zaradi zanimivih oblik, sodobnega in estetskega videza ter številnih kombinacij barv in dimenzij pa dekorativni radiatorji za kopalnice popestrijo prav vsak prostor. Kopalniški cevni radiatorji so sestavljeni iz dveh ali več cevi, ki so postavljene vodoravno ali navpično, spoji med njimi pa so varjeni. Visokokakovostni materiali jim dodajo elegantno barvo in visok sijaj.

V podjetju Bial se zavedamo, da je poleg funkcionalnosti pri izbiri radiatorja pomembna tudi estetika, zato se naši cevni radiatorji za kopalnice ponašajo s čistimi in elegantnimi linijami, ki vam puščajo popolno svobodo pri opremljanju vaše kopalnice. Prepričani smo, da bodo kopalniški cevni radiatorji iz naše bogate ponudbe zadostili še tako zahtevnemu okusu, saj se širok spekter barv in dimenzij prilagaja vsakemu okolju. Med najbolj priljubljenimi so kopalniški cevni radiatorji Classic, ki jih odlikuje ugodna cena, nevsiljiv minimalizem ravnih cevi ter skladnost z vsako kopalniško opremo.

Različni dizajnerski radiatorji za kopalnice vseh stilov

Našo ponudbo cevnih kopalniških radiatorjev poleg linije Classic sestavljajo tudi kopalniški cevni radiatorji A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUDARO. A-LINE so dizajnerski radiatorji za kopalnice svežih oblik, ki pa se podajo tudi v druge prostore. Za več elegance je na voljo tudi različica iz kroma. Zelo malo prostora zavzamejo cevni radiatorji za kopalnice linije ALTA. Linija EXCLUSIVE z razkošjem zaobljenih lokov ponuja rešitve za drugačne oblike prostorov, linija QUADRO pa bo poskrbela za prestižen vtis.

Cevni kopalniški radiator vam lahko izdelamo tudi po vaših željah. Tako boste dobili edinstveni izdelek, unikat, ki bo popolnoma ustregel zahtevam prostora, hkrati pa se zlil z vso ostalo kopalniško opremo. Na našem ceniku se kopalniški cevni radiatorji po meri ne nahajajo, saj je končna cena odvisna od vaših želja.

Varčen in okolju prijazen električni cevni kopalniški radiator

Enostavno, varčno in ekološko rešitev za ogrevanje vašega doma predstavlja tudi električni cevni kopalniški radiator. Električni kopalniški cevni radiatorji Bial so funkcionalni, kakovostni in varčni izdelki, ki ustrezajo vsem varnostnim standardom in zahtevam. Poleg manjše porabe energije jih odlikujeta tudi hitra montaža in preprosto upravljanje. Njihova elegantna oblika bo estetsko dopolnila prav vsak prostor, kamor ga boste namestili. Na voljo so enostavni ali programirani električni grelniki različnih oblik, velikosti in ogrevalnih moči.

Cevni radiatorji za kopalnice - praktični in dekorativni radiatorji za kopalnice vseh stilov. Obiščite nas tudi na naši spletni strani. Vabljeni!


Bial | Cevni radiatorji za kopalnice, kopalniški cevni radiatorji, kopalniški cevni radiatorji cena, električni cevni kopalniški radiator - povezave do naše spletne strani: