Plise komarnik in druge rešitve proti mrčesu


Plise komarnik je odlična rešitev za ožje odprtine, kjer ni možno namestiti rolo komarnika. Izdelava komarnikov pri podjetju Akrol poteka na najvišjem nivoju, tako da dobite izjemno kvaliteten produkt prav za vsaka okna in vrata. Nudimo različne modele, poleg plise komarnikov tudi rolo komarnike za okna, fiksne komarnike in drsna vrata. Tudi za okna je možno veliko rešitev.


Kako funkcionira plise komarnik


Plise komarnik se najbolj pogosto uporablja kot komarnik za vrata. Gre za poseben model, ki je še posebej primeren za ozke prehode, pa tudi za panoramske stene. Mreža je iz UV steklenih vlaken in je nagubana kot plise. Velika prednost plise komarnika za vrata je v tem, da ima zelo nizek prag prehoda, kar pomeni, da omogoča brezskrben prehod (brez spotikanja).

komarnik za vratarolo komarniki za okna

Plise komarnik je mogoče montirati tudi na okna. Še posebej je to koristno v primerih, ko nimamo dovolj prostora za klasičen rolo komarnik za okna. Sodobna izdelava komarnikov zares omogoča ogromno rešitev, zato ni bojazni, da ne bi našli prave tudi za vas. S pravim komarnikom za vrata se vam bo kvaliteta bivanja izboljšala, saj bo tudi pretok zraka zelo dober.

VEČ O AKROL SENČILIH


Komarniki za okna: rolo ali fiksni


Za maksimalno zaščito pred vdorom mrčesa poleg vrat zavarujmo tudi okna. Najbolj pogosta izbira so rolo komarniki za okna oziroma komarniki na poteg. Izdelani so iz UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. Rolo komarniki so lahko samostojni ali pa integrirani v roletno omarico; barvno jih bomo prilagodili vašim željam. Za strešna okna in druga specifična okna vam uredimo tudi fiksne komarnike po meri. Sestavljeni so iz plastificirane mreže, ki je skoraj nevidna. Fiksni komarnik nudi zelo dober pretok zraka in ga je moč enostavno sneti. Več na naši spletni strani: https://www.akrol.si/garazna-rolo-vrata

Najsi gre za plise komarnik ali kateri drug komarnik za vrata ali okna z Akrol komarniki boste spali mirno in enostavno prezračevali protore. Naši komarniki imajo tudi antialergijsko mrežo, ki vas bo zaščitila pred cvetnim pelodom.