Komarniki: cena za rolo komarnik in druge tipe zelo dostopna


Komarniki za ceno
, ki je zelo dostopna, so vam na voljo, če se odločite za naročilo pri podjetju Akrol. To so lahko komarniki za vrata ali okna, pri izdelavi pa se povsem prilagodimo vašim zahtevam oziroma potrebam. Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami z izdelavo senčil, pri čemer pomemben del naših naročil predstavljajo prav komarniki. Cenik je ugoden kljub dejstvu, da so to komarniki po meri, izdelani iz najkakovostnejših materialov.

Komarnki cena rolo komarnik


Po naročilu izdelani komarniki: cena in kvaliteta vas bosta navdušili


Komarniki po meri so povsem drugačni od tistih, ki jih lahko vidite v običajnih trgovskih ponudbah. Če se ne zadovoljite z ničimer drugim kot le z najboljšim, so prava izbira za vas zagotovo naši, po naročilu izdelani komarniki. Cena se zdi morda na prvi pogled višja kot pri generičnih komarnikih, vendar pa morate pri tem upoštevati precej daljšo življenjsko dobo, ki jo imajo naši komarniki. Ceniki so tako le ena izmed informacij, ki jih je smiselno upoštevati, ko kupujete oziroma načrtujete komarnik. Naši komarniki za vrata in okna zagotavljajo optimalno zaščito pred mrčesom, obenem pa optimalno prezračevanje prostorov, precej boljše kot mnogi drugi komarniki. Cena tako predstavlja dolgoročno naložbo v kvaliteto bivanja, katere pomemben del so v toplejših mesecih prav kakovostni komarniki. Ceniki, ki smo jih pripravili za vas, so z upoštevanjem kvalitete naših izdelkov zelo ugodni, o čemer se lahko že kmalu prepričate tudi sami.


Rolo komarnik v poljubni barvi po RAL-lestvici


Poleg fiksnih so vam na voljo tudi rolo komarniki cena pa je v obeh primerih zelo dostopna. Za rolo komarnik oziroma komarnik na poteg, ki ga izdelamo za vas, uporabimo kvalitetno UV stabilizirano mrežo s steklenimi vlakni. Rolo komarniki za okna so lahko samostojni, po želji pa je lahko rolo komarnik integriran tudi v roletno omarico. Poleg tega je mogoče vsak rolo komarnik barvno prilagoditi - odločite se lahko za katero koli barvo oziroma odtenek po RAL-lestvici! Preverite si več na naši spletni strani: http://www.akrol.si/kdo-smo