komarnik za vrata Komarnik za vrata in okna vrhunske kvalitete


Komarnik
predstavlja skorajda obvezen del zaščite za vsako stanovanje. V poletnih mesecih komarnik preprečuje vdor nadležnega mrčesa in vam s tem prihrani kar nekaj nevšečnosti. Ko enkrat namestite komarnik, ki se običajno montira na okna (na primer rolo komarniki), vse pogostejši pa je tudi komarnik za vrata, nimate praktično nobenih skrbi več. Seveda pa je pomembno, da so to kvalitetni komarniki. Cena tako ne bi smela igrati najpomembnejše vloge ob nakupu, kar pa še ne pomeni, da ne morete imeti obojega - tako ugodne cene kot kvalitete.


Komarnik - enostavna in varna rešitev za vaš dom


Medtem ko morate sredstva za zaščito pred komarji in drugim mrčesom kupovati vsakič znova, so komarniki po meri le enkratna investicija. Tako se vam bodo že kmalu povrnili stroški, ki so jih zahtevali novi komarniki. Cene morate zato vedno primerjati z upoštevanjem dolgoročnega prihranka. Poleg tega pa komarniki ne predstavljajo zdravstvenega tveganja, česar ni mogoče trditi za pršila proti komarjem, ki običajno vsebujejo veliko za ljudi potencialno škodljivih kemikalij. V Akrolu, družinskem podjetju z bogato tradicijo, predstavljajo prav komarniki po meri pomemben del naše proizvodnje. To so lahko rolo komarniki za okna ali fiksni komarniki. Cenik vas bo zagotovo navdušil z dostopnimi cenami, še bolj pa boste navdušeni nad vrhunsko izdelavo in nadpovprečno življenjsko dobo naših proizvodov, za katere uporabljamo le najkvalitetnejše materiale.


Komarnik V ponudbi tudi komarnik za vrata v različnih izvedbah


Vas bolj kot rolo ali fiksni komarniki za okna zanima komarnik za vrata? Tudi v tem primeru smo pravi naslov za vas. V naši ponudbi vas med drugim čakajo tudi plise komarniki, ki so izdelani iz UV steklenih vlaken. Plise komarniki so kot nalašč za ožje odprtine, uporabiti pa jih je mogoče tudi pri panoramskih stenah. Seveda pa vam je na voljo tudi klasični komarnik za vrata na tečaj ali na drsna vrata. Odločitev je vaša - mi pa poskrbimo, da se vse vaše želje tudi uresničijo! Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.akrol.si/garazna-rolo-vrata