FIKSNI KOMARNIKI ZA OKNA ZA MIREN SPANEC PO UGODNI CENI


Fiksni komarniki za oknaV podjetju Akrol že več kot dvajset let našim kupcem zagotavljamo kvalitetna in trpežna senčila. V naši ponudbi vedno sledimo smernicam časa, zato boste pri nas lahko našli izdelke po najnovejših trendih. Nudimo vam strokovno svetovanje in kvalitetno ter hitro montažo. Akrol fiksni komarniki za okna predstavljajo odlično zaščito pred mrčesom. V nasprotju z vsemi strupi in sredstvi proti komarjem in mrčesom so zdravju neškodljivi. V katerem koli letnem času boste lahko s fiksnimi komarniki za okna enostavno prezračili prostor, ne da bi mrčes priletel vanj. Cena fiksnega komarnika za okna je zares ugodna, zato ne odlašajte in si zagotovite svoj fiksni komarnik za okna že danes. Če vas zanima cena, si lahko cenik ogledate na naši spletni strani: https://www.akrol.si/rezervni-deli. Vabimo pa vas, da nas obiščete in svetovali vam bomo, katero senčilo in komarnik za okna je primeren za vaš prostor. Poleg fiksnega komarnika za okna lahko izberete tudi rolo komarnik za okna - na poteg, vrata komarnik - na tečaj, vrata komarnik - drsna ali plise komarnik. Vsi komarniki v naši ponudbi so dostopni po izjemni ceni.


KOMARNIKI ZA OKNA - ZANESLJIVA ZAŠČITA PRED MRČESOM


Fiksni komarniki za okna so narejeni iz plastificirane mreže iz steklenih vlaken. So skoraj nevidna, zato ne bodo moteča na pogled. Pri montaži mrežo namestimo na aluminijaste profile različnih barv. Opremljen je s klipsnim sistemom za enostavno snemanje. Fiksni komarniki za okna cena, so zelo uporabni in omogočajo enostavno zračenje prostora. Odporni so na zunanje vremenske vplive, zato je strah pred poškodbo popolnoma odveč.

VEČ O ROLO KOMARNIKIH


komarniki za okna cenikOKNA S KOMARNIKI - PRIMERNA TUDI ZA ALERGIKE


Novost, ki jo ponujamo vključeno v ugodno ceno, je, antialergijska mreža, ki bo vaš prostor zaščitila celo pred vdorom cvetnega prahu. Fiksni komarniki Akrol so zato priporočljivi predvsem za alergike. Montaža fiksnih komarnikov za okna je hitra in enostavna. V podjetju Akrol se trudimo, da vam s svojo strokovnostjo zagotovimo kar se da hitro in učinkovito montažo. Okna s komarniki bodo vaš prostor zaščitila pred mrčesom, pred cvetnim prahom in komarji.