Komarniki za zračen prostor brez mrčesa


Komarniki so izvrstna izbira za zaščito pred mrčesom. So zdrava in trajna rešitev in omogočajo tudi enostavno zračenje prostora. Komarniki Akrol so zanesljivi in visoko kvalitetni. Lahko jih dobite kot vrata komarnike ali rolo komarnike. Za vedno se boste znebili nadležnega brenčanja in pikov. Pri nas za komarnike za vrat velja tudi ugoden cenik, ki vam bo olajšal odločitev.


Komarniki za vrata


Komarniki   Komarniki so primerni za vhodna vrata, balkonska vrata, pa tudi komarniki za drsna vrata. Nameščamo jih lahko na različne načine. Komarniki vrata (na tečaj) so sestavljeni iz barvnih alu profilov. V njih je z gumirano cevjo vpeta UV stabilna mreža, ki je iz steklenih vlaken. Med obema vzdolžnima profiloma je v višini odpiranja vrat vpet profil z ročko. Ročka komarnika pri odpiranju preprečuje stil in varuje pred poškodbo mreže. Takšen je lahko na primer komarnik za balkonska vrata in druga vhodna vrata. Druga možnost pa so drsna vrata. Komarniki te vrste so odlični za panoramske stene. Lahko imajo enojna, dvojna ali trojna drsna krila. Če pa vam ne ustrezajo nobeni od omenjenih komarnikov za vrata, so na voljo še rolo komarniki oz. komarniki na poteg. Te so sicer bolj običajni za okna, a jih lahko namestimo tudi za uporabo na (balkonskih) vratih. Preverite naš ugoden cenik za različne komarnike in nas kontaktirajte.

VEČ O KOMARNIKIH TUKAJ


Komarniki so prava odločitev


komarniki vrataMontaža in čiščenje komarnikov sta za uporabnike zelo enostavna. Najboljše pa je, da boste prostore lahko učinkovito in brez skrbi zračili, vi pa ne boste potrebovali dragih in zdravju škodljivih sprejev za zaščito proti mrčesu. Za naše vrata komarnike velja še nekaj Akrol mreža je antialergijska. Komarniki vas bodo tako dodatno zaščitili še pred cvetnim prahom in so zelo priporočljivi za alergike. Privoščite si torej lepše in bolj kvalitetno bivanje. Komarniki Akrol, najsi bodo za balkonska vrata, drsna vrata ali pa za okna, vam bodo to zagotovo omogočili. Preberite več tukaj: https://www.akrol.si/kdo-smo