FIKSNI KOMARNIKI ZA OKNA - ENOSTAVNA MONTAŽA IN DEMONTAŽA


Fiksni komarniki za okna spadajo med cenovno najbolj ugodne komarnike, ki nudijo stoodstotno zaščito pred nadležnim mrčesom in komarji. Ker jih vgradimo neposredno na okenski okvir, jih lahko po želji tudi snamete, kadar želite, ter jih enostavno namestite nazaj. Če imate na oknih že montirana senčila, vam v podjetju Akrol svetujemo nakup prav fiksnih komarnikov za okna. Primerni so predvsem za tista okna, skozi katere ne potrebujete dostopa do zunanjih okenskih polic. Kljub temu, da nosijo ime fiksni komarnik, pa jih lahko po želji enostavno snamete. Naši delavci bodo poskrbeli tudi za hitro in učinkovito montažo komarnikov. Sama funkcionalnost komarnikov pa ni vse, kar vam fiksni komarnik nudi. Poskrbeli bodo tudi za lep videz vaših oken.


FIKSNI KOMARNIKI ZA OKNA OMOGOČAJO UČINKOVITO ZAŠČITO PRED MRČESOM


Fiksni komarniki nudijo zares zanesljivo zaščito pred komarji in ostalim mrčesom. Narejeni so iz plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki pa je skoraj nevidna. Omogočajo izredno dobro prezračevanje prostorov. Sama mreža fiksnega komarnika je pritrjena na barvne aluminijaste profile. Mreža je v profil vpeta z gumirano cevjo. Plastificirana mreža iz steklenih vlaken na fiksnem komarniku za okna je izredno trpežna. Uspešno kljubuje tudi najbolj neugodnim vremenskim razmeram. Vsa naša senčila, kakor tudi komarniki, so narejeni iz vrhunskih materialov, kar pomeni, da bodo vaši komarniki imeli dolgo življenjsko dobo.

Fiksni komarniki za oknakomarnik fiksni

VEČ O KOMARNIKIH TUKAJ


FIKSNI KOMARNIKI ZA OKNA IN OSTALA PONUDBA KOMARNIKOV


Ker smo podjetje z več kot dvajset letno tradicijo in ker nam zadovoljstvo naših strank pomeni največ, smo prepričani, da boste z našo ponudbo več kot zadovoljni. Poleg fiksnih komarnikov za okna smo za vas pripravili tudi ostale vrste komarnikov za okna in vrata. Na vaša okna lahko namestite tudi rolo komarnike ali plise komarnike. Komarniki za okna, fiksni ali rolo, bodo omogočili tudi učinkovito prezračevanje vašega doma, prav tako pa poskrbeli za miren in prijeten spanec brez nadležnih komarjev. Prepričajte se sami in nas obiščite na sedežu podjetja ali pa preverite ponudbo naših komarnikov in senčil. Preberite več tukaj: https://www.akrol.si/zunanja-sencila-galerija