Komarniki za okna: cenik za različne modele


Komarniki za okna ugodnega cenika so na voljo pri podjetju Akrol. Obvladamo izdelavo različnih komarnikov, ki so primerni za vse modele oken, tudi za strešna okna. Izbirate lahko med rolo komarniki za okna in fiksnimi komarniki za okna. Cenik bo konkurenčen v vsakem primeru, kvaliteta pa vrhunska.


Komarniki za strešna okna


komarniki za strešna oknaKomarniki so pogosta izbira za zaščito proti mrčesu, a nekatere skrbi, kako bi jih uredili na strešnih oknih. Ker gre za posebna okna, kjer običajni rolo komarniki niso primerni, ljudi skrbi dražji cenik in zahtevnost montaže. Pri Akrolu vse te dileme uspešno rešujemo. Izdelujemo komarnike za strešna okna po meri, ki se bodo natančno prilagodili vašim oknom. Montaža bo hitra, vzdrževanje pa enostavno. Cenik za takšen fiksni komarnik bo prav tako konkurenčen, saj smo pri Akrolu vedno pošteni do stranke. Zagotavljamo torej, da pri naših komarnikih za okna cena, tudi ko gre za strešna okna, ne bo previsoka.


Rolo komarniki za okna


Rolo komarniki za okna oziroma rolete s komarniki so zelo praktične in enostavne za uporabo. Lahko si izberete samostojne rolo komarnike za okna ali pa integrirane v roletno omarico. Komarnike na poteg po prijaznem ceniku je možno namestiti tako na površino zidu kot na okenski okvir. So iz UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. Za svoj rolo komarnik si lahko izberete tudi barvni ton, ki vam ustreza.

PREBERITE VEČ O SENČILIH


Fiksni komarniki za okna


komarniki za okna cenikTudi za fiksne komarnike za okna bo cenik konkurenčen. S klipsnim sistemom bo snemanje komarnika zelo enostavno, tako da na oknu ne rabi biti vse leto. Fiksni komarnik za okna je zelo odporen na zunanje vremenske vplive, prva tako pa omogoča zelo dober pretok zraka. Sestavljen je iz plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki so skoraj nevidna. Preberite več na naši spletni strani: https://www.akrol.si/roloji


Sedaj, ko veste, da je za komarnike za okna cena ugodna, montaža po mogoča na vseh vrstah oken, je čas, da nas pokličete in naročite svoje. Najsi gre za komanrike za strešna okna ali običajne rolo komarnike našli bomo najboljšo rešitev in najboljši cenik.