Rolo komarniki na poteg


Rolo komarniki so odlična rešitev za zaščito pred mrčesom. Pozabite na škodljive spreje proti komarjem in slab zrak, ker si ne upate odpreti oken. Rolo komarniki za okna vam bodo olajšali bivanje. Pri podjetju Akrol izdelujemo in montiramo vrhunske rolete s komarniki, ki se jih hitro in enostavno namesti na različna okna. Za rolo komarnike oz. rolete s komarniki je cenik zelo konkurenčen, kvaliteta pa izjemna.


rolete s komarnikiSamostojni ali integriran komarnik


Rolo komarniki so lahko povsem samostojni ali pa integrirani v roletno omarico. Komarnik na poteg je zelo enostaven za uporabo in bo poskrbel tudi za odlično zračenje prostora. Kvaliteta bivanja se bo izredno povečala, ko boste lahko brez skrbi odpirali okna. Rolo komarniki za okna so iz UV stabiliziane mreže s steklenimi vlakni. V omarici se rolete s komarniki navijajo po posebnih vodilih, v katere je vstavljena ščetka. Rolo komarnik lahko namestimo na površino zidu ali pa na okenski okvir in jih prilagodimo barvnemu tonu pa vaših željah.

VEČ O KOMARNIKIH


Cenik za rolete s komarniki


rolo komarnikiPri Akrolu so cene vedno poštene, saj je na prvem mestu odgovornost do strank. Zato bo za rolete s komarniki cenik konkurenčen, vi pa boste dobili zares odlično kvaliteto. Poleg zaščite proti komarjem vas bo naša mrežica zaščitila tudi pred svetnim pelodom, zato so naši rolo komarniki izvrstni za alergike. Zračenje ne bo problem, montaža in čiščenje pa bosta enostavna. Naročite torej svoj integriran rolo komarnik ali samostojni komarnik in uživajte že to poletje. Za več informacij obiščite našo spletno stran: https://www.akrol.si/roloji

Pokličete nas lahko na telefonsko številko 041 798 122 ali nam pišete na elektronski naslov info@akrol.si. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš dom in vam po potrebi poleg rolo komarnikov za okna priskrbeli še komarnike za vrata. Zavaruje svoj dom z Akrolom.