Komarniki: cena odlična za plise in fiksne modele


Komarniki odlične cene so na voljo pri podjetju Akrol. Že več kot 20 let razveseljujemo tudi najbolj zahtevne stranke s svojo vrhunsko ponudbo komarnikov, ki jih odlikuje tudi nadvse konkurenčna cena. Izdelujemo in montiramo različne modele, tako za okna kot vrata. Na voljo so fiksni komarniki, rolete s komarniki, drsna vrata in plise komarniki cena bo prav za vse modele ugodna, vi pa dobite učinkovito in trajno rešitev pred mrčesom.


komarniki za okna cenaPlise komarnik za ožje odprtine


Plise komarnik
je poseben model, še posebej primeren za ožje odprtine, lahko pa tudi za panoramske stene. Mreža je iz UV steklenih vlaken in je nagubana kot plise. Uporablja se jih lahko tako za okna kot vrata. Plise komarnik za vrata imajo veliko prednost v tem, da imajo zelo nizek prag prehoda. To vam omogoča brezskrben korak.

Plise komarnik pa je tudi dobra rešitev za okna, če nimate prostora za klasičen rolo komarnik (komarnik za poteg). Za okenski plise komarnik bo cena prijazna, uporaba pa izjemno preprosta.


Različni komarniki za okna za vse vaše potrebe


Danes je komarnik možno namestiti praktično kamorkoli, saj poznamo različne modele, ki jih lahko prilagodimo prav vsem prostorskim potrebam. Akrol izdeluje tudi komarnike za strešna okna po meri. Naj vas ne skrbi zahtevnejša montaža in višja cena, pri nas vse te dileme odlično rešujemo. Dobili boste prilagojen komarnik za okna, in to po zares prijazni ceni.

VEČ O CENI KOMARNIKOVkomarniki cenaZa zaščito oken je sicer najbolj pogosta izbira klasični rolo komarnik. Lahko ga namestimo na površino zidu ali na okenski okvir, lahko so samostojni ali integrirani v roletno omarico. Rolete s komarniki navijamo po posebnih vodilih in jih lahko tudi barvno prilagodimo. Nadalje nudimo fiksne komarnike, ki minimalno zmanjšajo pretok zraka in imajo klipsni sistem, s katerim jih je mogoče enostavno namestiti in sneti. Če pa nič od tega ni primerno za vaša okna, pa se lahko vedno odločite za plise komarnik, ki ga je moč namesstiti tudi v veliki prostorski stiski. Za več informacij obiščite našo spletno stran: https://www.akrol.si/zunanja-sencila