Rolo komarniki za okna: cena komarnikov in montaže ugodna


Rolo komarniki za okna so praktični, varni ter enostavni za upravljanje in vzdrževanje. Izdelava komarnikov je tako dobra rešitev, če si želite zagotoviti prezračevanje prostorov brez vdora mrčesa. Še posebej kakovostni so zagotovo komarniki po meri, ki jih je mogoče tudi barvno prilagoditi.


Zakaj so rolo komarniki za okna pametna naložba?


Z rolo komarniki za okna se izognete kupovanju škodljivih sredstev proti mrčesu. Komarniki po meri predstavljajo zanesljivo in dolgotrajno zaščito. Pomembna odlika, s katero se lahko pohvalijo rolo komarniki za okna, je tudi hitra in enostavna montaža. Kvaliteten komarnik je zato vsekakor investicija, ki je ne boste obžalovali. Odločite se lahko tudi za rolete s komarniki, ki združujejo optimalno senčenje in zaščito pred mrčesom. Vaš spanec bo z rolo komarniki za okna miren, saj vas ne bo več motilo nadležno brenčanje mrčesa, izognete pa se tudi potencialnim zdravstvenim tveganjem, povezanim s piki insektov, kar je še posebej pomembno, če z vami bivajo tudi majhni otroci.

cena komarnikov Rolo komarniki za okna


Ugodna cena komarnikov in profesionalna montaža


V podjetju Akrol so vam na voljo po naročilu izdelani komarniki. Cene, ki vam jih nudimo, vas bodo zagotovo prijetno presenetile, kar velja za vse naše proizvode. To so lahko na primer samostojni rolo komarniki za okna ali rolete s komarniki, ena izmed možnosti pa so tudi fiksni komarniki. Cena komarnikov, ki jih je mogoče izdelati tudi za vrata, je kljub uporabi vrhunskih materialov ter profesionalni in zelo hitri proizvodnji nadpovprečno ugodna. Izdelava komarnikov in drugih proizvodov ne vključuje podizvajalcev, kar nam omogoča optimalen nadzor nad kvaliteto naših izdelkov. Zaradi protialergijske mreže vas naši komarniki zaščitijo tudi pred cvetnim prahom. Vrhunska kakovost in ugodna cena komarnikov sta dopolnjeni še s profesionalno montažo, ki je lahko opravljena že v 8 dneh od naročila. Z veseljem vam posredujemo dodatne informacije glede tega, kakšna bi bila v vašem primeru konkretna cena komarnikov in kako hitro bi bilo mogoče izvesti montažo. Vabljeni! Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/akrol/komarnik