Komarniki vrata izvrstna izdelava za vsak dom


Komarniki vrata Komarniki vrata
so odlična zaščita proti mrčesu, s katero nikoli več ne boste rabili uporabljati škodljivih sprejev, stanovanje pa bo vedno dobro prezračeno. Akrol že več kot 20 let izdeluje in montira vrhunske komarnike za vrata in okna, primerne prav za vsak dom. Odlikuje nas visoka kvaliteta in pa zelo prijazen cenik komarnikov za vrata. Nudimo komarnike za vrata na tečaj, drsne komarnike, rolo komarnike, fiksne komarnike in plise komarnike.


Komarnik za vrata najboljša izbira za miren spanec


Vsakdo si želi dobro prezračen prostor, saj je kvaliteta zraka izjemno pomembna za kvaliteto bivanja. A komarji in nadležen mrčes lahko motijo naš spanec in so zelo nadležni v poletnih večerih, ko se želimo družiti. Zato so komarniki za vrata danes praktično nepogrešljivi. So naboljša rešitev, da se trajno in nadvse učinkovito znebite mrčesa v stanovanju. Izbira komarnikov je zelo pestra, različni načini montaže pa omogočajo, da je komarnik lahko primeren prav za vsaka vrata. Pri Akrolu pa vas bo razveselil še cenik, ki je za komarnike za vrata zelo ugoden.

VEČ O ROLO KOMARNIKIH


Drsna vrata in druge vrste komarnikov


komarniki za vrataNaj vam predstavimo nekaj osnovnih modelov komarnikov za vrata. Najbolj klasičen model so vrata komarniki na tečaj iz barvnih alu profilov, v katere je vpeta UV stabilna mreža iz steklenih vlaken. Drsni komarniki so primerni za drsna vrata in pa tudi za panoramske stene. Lahko izberete enojna, dvojna ali pa trojna drsna krila. Za ožje odprtine pa bodo odlična izbira komarniki, kjer je mreža nagubana kot plise. Prednost vrat s plise komarnikom je v tem, da imajo izjemno nizek prag prehoda. Na voljo pa so seveda tudi fiksni komarniki za vrata cenik bo tudi zanje zelo konkurenčen.

Kot vidite, komarniki vrata pridejo v številnih izvedbah, med katerimi boste zagotovo našli najbolj primerno za svoje prostore. Za drsna vrata, plise komarnik, rolo komarnik ali kateri koli drug komarnik se obrnite na Akrol in poskrbeli bomo za hitro izdelavo in montažo. S komarniki bo bivanje prijetnejše. Več na naši spletni strani: https://www.akrol.si/kdo-smo