Letne pnevmatike akcija in letne pnevmatike 205 55 r16

Akcija letnih pnevmatik na našem spletišču je identična akciji, ki jo imamo v naši poslovalnici Branko ZAVERSKI s.p., na Titovi cesti 48 v Mariboru. Tako kot na spletu, lahko tudi v našem avtoservisu izberete odlične znamke gum, vseh dimenzij in po rednem ali akcijskem ceniku.

letne pnevmatike v akciji: cenik


Letne pnevmatike 205 55 r16 - pregled naše ponudbe

Letne pnevmatike 205 55 r16 v naši ponudbi je velika, saj lahko izberete tudi take, ki imajo akcijsko ceno. Znamke pnemvatik, izmed katerih lahko izbirate so: Atlas , Bfgoodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Falken, Firestone, Fulda, Goodyear, Hankook, Hifly, Kleber, Kormoran, Kumho, Michelin, Nexen, Pirelli, Roadstone, Sava, Toyo, Tristar, Uniroyal, Viking, Vredestein In Yokohama. Poleg rednih cen, vas vabimo, da preverite tudi akcijske cene naše ponudbe.

PREVERITE CENIK SERVISA LETNIH PNEVMATIK

Letne pnevmatike-cenik dimenzije 205 55 r16 v naši ponudbi

V naši ponudbi imamo veliko ponudbo letnih pnevmatik dimenzije 205 55 r16. Cenik letnih pnevmatik je zelo različen, saj je najnižja cena, ki jo imamo na zalogi 44,21 €, medtem ko je trenutno najvišja cena dimenzije 205 55 r16, ki jo imamo trenutno na zalogi 89,59 €. Ta informacija ni dokončna, saj se naša ponudba stalno spreminja in s tem tudi najvišje in najnižje cene , ki jih imamo na zalogi. Prav tako, pa redno ceno naše ponudbe spreminjajo tudi cene v akciji.

Letne pnevmatike-profil, ki je zakonsko določen in varen

Profil letnih pnevmatik je izrednega pomena za varnost na cesti. Kljub temu, da se sami zavedamo kako pomembne so dobre gume za varnost v prometu, pa mora biti to tudi, zaradi večjega zavedanja in spoštovanja zakonsko predpisano. Zakon glede profila letnih pnevmatik določa, da mora biti »globina kanalov v dezenu po obsegu in širini pri vozilih kategorij M1 in N1 ter njihovih priklopnih vozilih najmanj 1,6 mm, na motornih kolesih najmanj 1 mm in na drugih vozilih najmanj 2 mm.« Zakon prav tako določa, da se lahko kanali v dezenu (merjena so opravljena v glavnih kanalih), lahko poglabljajo le pri gumah, ki so za to predvidene in imajo na boku oznako »REGROOVABLE« oz drugo ustrezno oznako proizvajalca. Ker pa vse gume niso enake, je pomembno da smo skrbno pozorni tudi na ostale lastnosti, saj sta lahko dve letni pnevmatiki fizično enakega izgleda in enakih dimenzij, vendar pa je njuna sestava ali oblika drugačna. Te razlike v akciji lahko pomenijo veliko razliko v oprijemu cestišča ali stabilnosti ob zaviranju, katere se lahko močno potencirajo v izrednih vremenskih pogojih. Iz tega razloga, smo mnenja, da je poleg spoštovanja zakona, pomemben tudi vaš občutek in pozornost na obnašanje vozila v akciji. Dober preizkus v akciji je mogoč v mokrem vremenu, pri nizki hitrosti. Pozornost na svoje vozilo, ne glede na to ali so to letne pnevmatike ali kaj drugega, lahko odloča o naši varnosti na cesti, za katero verjamemo, da se prizadevamo vsi in da si želimo, da postanejo popolnoma varne za vse in za vedno.

letne pnevmatike profila 205 55 r16


Letne pnevmatike Sava 205 55 r16 91H za odzivno vožnjo polno akcije

Letna pnevmatika Sava 205 55 r16 91H Intensa HP je odlična in zanesljiva v vseh razmerah na cestišču, saj njeni oprijemalni robovi v tekalni plasti zagotavljajo dodatno oprijemno moč, kar jo uvrša v enega izmed najboljših razredov glede oprijema na mokri podlagi. Guma Intensa H je preizkušena v akciji ob upoštevanju več kot 50 lastnosti, v vseh razmerah na cesti. Rezultati preizkušanja gume Intensa HP so potrdili, da je zaradi zaradi enakomerne porazdelitve pritiska varna in odzivna tako na mokrem, kot suhem cestišču. Zaradi posebne gume »Siliko«, ima Intensa HP odličen oprijem tudi ob čvrstem zaviranju ali vožnji polni akcije. Ker je Intensa HP lahka, porabi zelo malo energije zaradi manjšega kotalnega upora ter s tem pripomore k boljšem izkoristku goriva.

Zagotovo vas zanimajo akcijske cene letnih pnevmatik!