Letne pnevmatike (ustrezen profil) kupite na obroke po ugodnem ceniku

Letne pnevmatike morate zamenjati pri globini profila 2 do 2,5 mm, zimske pa že pri 4 mm. Že pri globini profila 4 mm letnih pnevmatik se vozne lastnosti, posebno če gre za mokre vremenske razmere, lahko zelo poslabšajo. Letne pnevmatike bodo pri nezadostnem profilu izgubile oprijem s cestiščem in zato vozila ne boste več mogli varno usmerjati in ustaviti. Čeprav zakon določa drugače, priporočamo, da ne vozite letnih pnevmatik z zakonsko določenim minimalnim profilom 1, 6 mm. Letne pnevmatike raje zamenjajte pri globini profila od 2 do 2,5 mm. Izbira pnevmatik je izredno pomembna, tako pri letnih kot pri zimskih pnevmatikah pa moramo biti pozorni na globino profila. Pnevmatike morajo v vseh topografskih, klimatskih in hitrostnih okoliščinah zagotoviti dober stik s podlago za prenašanje vzdolžnih (pospeševanje in zaviranje) in prečnih (vožnja v ovinek) sil. Ob tem je pnevmatika, letna ali zimska, izpostavljena številnim obremenitvam: prenašanje teže vozila, absorbiranje neravnin vozne površine, prenos pogonskih in zaviralnih sil na vozišče, spreminjanje smeri vožnje. Pri izbiri letnih pnevmatik bodite pozorni tako na profil kakor tudi na ostale oznake na pnevmatiki.

kateri profil letnih pnevmatik kupiti ugodne letne pnevmatike na obroke


Spletna trgovina Zaverski ponuja različne letne in zimske pnevmatike ugodno

Če iščete kvalitetne letne pnevmatike po ugodni ceni oziroma ceniku, potem ste na pravem mestu. V spletni trgovini Zaverski imamo bogato ponudbo letnih pnevmatik, zimskih pnevmatik ter platišč, ki jo neprestano posodabljamo. V njej se nahajajo letne pnevmatike, pa tudi zimske pnevmatike, več kot tridesetih različnih proizvajalcev. V spletni trgovini Zaverski lahko najdete različne letne pnevmatike vseh dimenzij. Poleg zimskih in letnih pnevmatik za oseba vozila pa vam ponujamo tudi pnevmatike za poltovorna vozila in moto pnevmatike. Ponujamo vam možnost plačila na obroke v naši spletni trgovini, če se odločite za nakup. Če pa ne veste, katere letne pnevmatike kupiti, vas vabimo, da nas obiščete in pomagali vam bomo pri izbiri novih letnih pnevmatik za vaše vozilo.


Letne pnevmatike na obroke lahko dobite v naši spletni trgovini

Potrebujete letne pnevmatike pa ne veste, katere kupiti? Iščete zanesljivega in kvalitetnega ponudnika letnih pnevmatik, ki vam ponuja ugodno ceno za nakup? Na pravem mestu ste. Spletna trgovina Zaverski vam ponuja veliko letnih pnevmatik različnih dimenzij. Prepričani smo, da boste med njimi našli primerne za vaše vozilo. Ena od ugodnosti, ki jo ponujamo v naši spletni trgovini je, da vam ponujamo tudi letne pnevmatike na obroke, če se odločite za nakup v spletni trgovini. Letne pnevmatike na obroke boste dobili po zelo ugodnem ceniku, pa še ne bo se vam poznalo v denarnici. Vabimo vas, da si na naši spletni strani preberete pogoje poslovanja in nakupa letnih pnevmatik na obroke. Naš cenik letnih pnevmatik je ugoden, zato se bo vaš nakup zagotovo izplačal. Veseli vas bomo tudi na sedežu našega podjetja, kjer vam lahko svetujemo pri izbiri letnih pnevmatik, vam razložimo vse o profilu letnih pnevmatik itd.


Katere letne pnevmatike kupiti? Kupite najboljše po najbolj ugodnem ceniku

Marsikomu je nakup letne pnevmatike prava nočna mora, saj ne ve, katere kupiti. Veliko vprašanj dobimo v zvezi s profilom letnih pnevmatik, prav tako zimskih. Prav tako pa se veliko vprašanj poraja o oznakah pnevmatik, o katerih marsikdo ne ve ničesar. Če niste prepričani, katere pnevmatike so primerne za vaše vozilo, kolikšen mora biti minimalen profil letnih pnevmatik in potrebujete pomoč pri odgovoru na vprašanje, katere letne pnevmatike kupiti, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali in vam strokovno svetovali. Vse informacije o ceni oziroma ceniku lahko najdete na naši spletni strani, kjer lahko nakup letnih pnevmatik na obroke opravite hitro in enostavno.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO JEKLENIH IN ALUMINIJASTIH PLATIŠČ


Kdaj zamenjati letne pnevmatike?

Priporočamo, da letne pnevmatike zamenjate že pri globini profila 2 do 2,5 mm in ne čakate na zakonsko določen profil letne pnevmatike, ki je 1,6 mm. Pnevmatike, namreč, lahko pri manjšem profilu hitro izgubijo stik s podlago, kar pomeni, da ne boste mogli vozila varno ustaviti in usmerjati.

NA KATERE AVTE PAŠEJO ŽELEZNA 16 COLSKA PLATIŠČA