Platišča alu, Enzo idr. znamke: bogata izbira v spletni trgovini

Platišča alu so znana predvsem po atraktivnem videzu, ki poskrbi za estetsko nadgradnjo vašega vozila. Pa so to tudi praktična platišča? Aluminijasta platišča, rabljena ali nova, so dolgo veljala primerna zgolj za toplejši del leta, torej v kombinaciji z letnimi pnevmatikami. Vendar pa so alu izvedbe v zadnjih letih doživele pomembne nadgradnje, kar velja še posebej za določene znamke alu platišča. Enzo, uveljavljen nemški proizvajalec aluminijastih platišč, je na primer eden tistih, ki s svojimi izdelki ne razočarajo niti v ekstremnejših pogojih ...

platišča alu za Škoda vozilaplatišča alu za Škoda vozila


Platišča alu dobra izbira v vseh letnih časih

Je torej res potrebno, da pozimi uporabljate jeklena platišča? Aluminijasta oziroma alu so lahko po mnenju mnogih strokovnjakov primerna izbira za vse dni v letu. Seveda pa to ne velja za vsa alu platišča. Najprimernejša rešitev so takšna, ki so zaščitena z več plastmi laka oziroma premaza, npr. znamka Enzo. Tako se ustvari učinkovit zaščitni sloj alu osnove. Posledično so takšna alu platišča (Enzo ipd.) odporna na sneg. Do živega jim ne pride niti sol za posipavanje ipd. Zaradi dejstva, da alu materiali ne rjavijo, mnogi menijo, da so pozimi ne le enakovredna alternativa jeklenim, ampak da so v zimskim mesecih celo boljša izbira. Nekateri poudarjajo tudi, da so platišča alu tudi enostavnejša za čiščenje. Seveda pa je izbira materiala odvisna od vas samih, od tega, kaj pričakujete od platišča. Aluminijasta (Enzo in druge znamke) ter jeklena vam po ugodni ceni ponujamo v spletni trgovini Zaverski. Z veseljem vam pomagamo tudi z nasvetom, če niste povsem prepričani glede izbire lastnosti platišča (alu ali jeklena, pravilne dimenzije ipd.).


Aluminijasta oz. alu platišča Enzo in drugi priznani proizvajalci

Med zelo priljubljene izbire sodijo alu platišča Enzo, ki so izjemno trpežna. Tako vas znamka Enzo ne pusti na cedilu niti v manj ugodnih okoliščinah. Alu platišča Enzo so sicer v naši spletni trgovini na voljo v različnih dimenzijah. Najmanjša velikost (premer) alu platišča Enzo je 14 col, premer največjih alu platišč Enzo pa meri 17 col. Veliko možnosti izbire imate tudi pri širini alu platišč Enzo, in sicer so lahko alu platišča Enzo široka od 5,5 do 7,5 col. Seveda pa so izdelki znamke Enzo na voljo tudi v različnih izvedbah, ko gre za razmik med vijaki. Tako lahko poiščete prava alu platišča znamke Enzo za svoje vozilo oziroma za pnevmatike. Poleg znamke Enzo so vam na voljo tudi izdelki proizvajalcev, kot so Alutec, Dotz, Avus itn. Tako kot pri modelih Enzo lahko tudi tu izbirate med različnimi dimenzijami oziroma kombinacijami.

NA ZALOGI IMAMO TAKO NOVA KOT STARA ALU PLATIŠČA


Platišča alu - rabljena ali nova?

Obstaja še eno pomembno vprašanje, če kupujete platišča alu - rabljena ali nova? V naši ponudbi boste našli oboje, torej tako nova kot rabljena alu platišča (znamka Enzo in druge možnosti). Nabor rabljenih je sicer nekoliko manjši. Večinoma gre tu za originalna alu platišča, izdelana posebej za specifično znamko oziroma model vozila. Odločitev glede tega, ali so v vašem primeru bolj smiselna nova ali rabljena alu platišča, je tako odvisna od specifičnih okoliščin. Tudi tu pa vam lahko seveda pomagamo s strokovnim nasvetom.


V ponudbi tudi originalna alu platišča Škoda

Med originalnimi izdelki, ki jih najdete v naši ponudbi, vas med drugim čakajo tudi alu platišča Škoda. Na voljo so vam alu platišča Škoda za različne modele. Avtomobili znamke Škoda sodijo med najbolj priljubljena vozila pri nas, zato si prizadevamo, da je nabor originalnih alu platišč Škoda v naši ponudbi karseda raznolik. Podobno pa velja tudi za druge originalne izvedbe, ne zgolj za tiste, namenjena vozilom znamke Škoda. V naši spletni trgovini tako zagotovo ne bo težav s tem, da najdete ustrezna platišča, aluminijasta ali pa seveda tudi jeklena, ki prepletajo vrhunsko kakovost in dostopne cene. Vabljeni!