Alu platišča 15, 20 itd.: rabljena in nova aluminijasta platišča 4x108

Alu platišča 15 in ostale velikosti aluminijastih platišč (20, 21, 22 itd.) lahko v naši spletni trgovini dobite po zelo ugodni ceni. Alu platišča so na voljo v različnih velikostih in razmakih (alu platišča 4x108 in ostale velikosti). Naša ponudba zajema tako nova kot rabljena platišča. Aluminijasta, kovinska in lita platišča so pri nas cenovno zelo ugodna, pri nakupu pa vam lahko tudi svetujemo. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in poiščete kvalitetna alu platišča 15 in ostale velikosti alu platišč za vaš avtomobil.


Alu platišča: kakšne prednosti ponujajo?

Alu platišča 15 (4x108)Večina kupcev se za alu platišča odloča predvsem zaradi atraktivnega videza aluminijastih platišč. Vendar pa imajo alu platišča 15 in ostale velikosti alu platišč tudi pomembne prednosti, med drugim zmanjšanje teže nevzmetenih mas. Gre za eno najbolj pomembnih stvari, ki vplivajo na stabilnoat vozila. Nevzmetena masa je tisti del vozila, ki ni odvisen od dodatkov, kot so pnevmatike, platišča in zavore. Zaradi tega je najbolj izpostavljen nepravilnostim na cestišču in silam v zavojih. Z zmanjšanjem nevzmetene mase z alu platišči 15, alu platišči 16 ali alu platišči 20 se zagotovi natančnejše upravljanje z vozilom in boljše obnašanje v zavojih. Še ena od prednosti alu platišč 15 ali alu platišč 20 ter ostalih velikosti je izboljšano pospeševanje in zaviranje. Z zmanjšanjem rotacijskih sil na vozilu prav aluminijasta platišča nudijo boljši odziv na pospeševanje in zaviranje. Alu platišča prav tako ponujajo povečano trdnost, ki lahko močno zmanjša deformacijo platišč in pnevmatik v zavojih. Kvalitetna alu platišča 15 prav tako vplivajo na boljše hlajenje zavor. Alu platišča so namreč izredno dober prevodnik toplote: pospešeno odvajajo toploto od zavor, kar zmanjšuje nevarnost pregrevanja zavor med samo vožnjo. Zdaj veste, katere so glavne prednosti alu platišč. Če se odločate za nakup rabljenih ali novih alu platišč, obiščite našo spletno trgovino in poiščite ustrezna platišča za vaše vozilo.

NAROČITE PLATIŠČA V KOMPLETU SKUPAJ S PNEVMATIKAMI!


Izbira alu platišč je v naši spletni trgovini zelo raznolika

alu platišča 20 (nova ali rabljena)Veliko ljudi se sprašuje, kako izbrati primerno aluminijasto platišče za svoje vozilo. Pri izbiri alu platišč je videz oziroma design aluminijastega platišča prav tako pomemben, še bolj pa je potrebno biti pozoren na kakovost izdelave in pravilno uporabo. Če alu platišče 15 ali katerakoli druga velikost (20 in ostale) ali razmak (4x108 itd.) ni kakovostno izdelano in ne nudi dobre trdnosti, večje zmogljivosti in zmanjšanje teže, ne priporočamo nakupa. Pred nakupom aluminijastega platišča 15 se zato obvezno morate pozanimati o kakovosti izdelka in referencah proizvajalca. Pri izbiri je prav tako pomembna pravilna uporaba. Če želimo pri alu platišču izkoristiti ves njegov potencial, mora biti izdelan za točno določen avtomobil. Za pravilno izbiro pa so pomembna naslednja merila: razmerje vijakov, Offset-ET odmik, Sredinska luknja oziroma premer sredine platišča. Vse informacije o alu platiščih 4x108 lahko dobite tako, da nas kontaktirate. V naši spletni trgovini pa si lahko ogledate tudi tehnične karakteristike novih in rabljenih alu platišč.


Ponudba rabljenih in novih platišč: aluminijasta platišča po ugodni ceni

Najboljšo stabilnost vozila dosežemo s pravilno izbiro kvalitetnega platišča in pnevmatike. Pri izbiranju kombinacij pa natančno preučite priporočila proizvajalca vašega vozila o dimenziji in nosilnosti pnevmatik. Pomembno se je izogniti drastičnemu odstopanju, ki bi lahko pripeljalo do nepravilnega nagiba koles, nepravilnega odčitavanja hitrosti, nepravilnih informacij za elektronske sisteme v avtomobilu (ABS, senzorji, dotok goriva). Če potrebujete kvalitetna alu platišča 15 ali 20 ali 4x180 aluminijasta platišča, nova ali rabljena, vas vabimo, da si ponudbo pogledate na naši spletni strani.


Alu platišča različnih dimenzij lahko kupite v naši spletni trgovini

Naša spletna trgovina alu platišč vam ponuja bogat izbor po zelo ugodni ceni. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite iz udobja vašega doma. Poglejte, katera nova in rabljena aluminijasta platišča imamo na zalogi in opravite spletni nakup ugodno