Alu platišča 15 Alutec - predstavitev alu Alutec 15 in alu Enzo 15

Alu platišča 15 znamke Alutec so najbolj iskana alu platišča na trgu in tudi v naši spletni prodajalini. Alutec je blagovna znamka vodilnega proizvajalca alu platišč za avtomobile v Evropi, kateri spada v sam vrh tehnoloških voditeljev po vsem svetu. Uniwheels - proizvajalec alu platišč Alutec, Ats, Rial, in Anzio je prav tako tretji največji dobavitelj za avtomobilsko industrijo ter vodilni proizvajalec za ameriški trg v Evropi. Poslanstvo Uniwheels je skupaj z vodilnimi partnerji avtomobilske industrije zmanjšati izpustnih emisijo CO2 z zmanjšanjem teže aluminijastih platišč. V letu 2016 je Uniwheels prodal 8.8 alu platišč. Poleg alu Alutec so pogosta iskanja alu platišč Enzo in alu platišča za hyundai i30. Poleg novih platišč najboljših evropskih in svetovnih proizvajalcev imamo v ponudbi tudi rabljena jeklena, rabljena železna in rabljena alu platišča, velikosti od 15 do 21 za različne modele avtomobilov, kot so: Audi A3, A6, Q5, BMW X5, X6, Hyundai i30, Marcedes A,B, E, CLS, Enzo, ipd.

alu platišča 15 za Hyundai i30rabljena in nova platišča alutec

Alutec 15: Blizzard, Grip, Poison, Shark in Singa

V naši ponudbi imamo vse znamke platišč proizvajalca Uniwheels, vendar je znamka njihova blagovna znamka Alutec velikosti 15 col najbolj iskana. V naši ponudbi imamo predstavljene različne linije alu platišč Alutec velikosti od 14 do 21. Alutec linije velikosti 15 so: Blizzard, Grip, Poison, Shark in Singa v Polar Silber, Graphit, Diamant Schwarz Frontpoliert in Racing Schwarz izvedbi:

  • Alu platišče Alutec Blizzard Polar Silber 15, srebrne barve ima posebno obdelavo oblike s pomočjo močnih in na eni strani bolj poudarjenih linij, katere segajo do roba in poudarjajo estetsko obliko.
  • Alu platišče Alutec Grip Graphit 15, v sijajni grafitni barvi je vroči zmagovalec s široko neposredno izraznostjo naper, katere so kaljene s subtilnim čarom konkavno oblikovane oblike.
  • Alu platišče Alutec Polar Silber 15, ima enako kot Grip graphit 15, veliko izraznost poudarjenih sijočih srebrnih srebrnih naper, katere so kaljene v subtilnim konkavno obliko.
  • Alu platišče Alutec Poison Diamant Schwarz Frontpoliert 15, je diamantno črne barve s sprednjim sijočim poliranjem, katerega namen je da jasno poudari močno odločnost s svojimi petimi dvojnimi napreami.
  • Alu platišče Alutec Poison Polar Silber 15, je enako kot Poison Diamant Schwarz Frontpoliert 15, oblikovano tako da ima popoln izraz perfektne dovršenosti. Njegove sijajno srebrne napere suvereno predstavljajo njegovo najvišjo estetsko suvereno pojavnost.
  • Alu platišče Alutec Poison Racing Schwarz 15, enako kot Poison Diamant Schwarz Frontpoliert 15 in Poison Polar Silber 15 s skrivnostnimi črnimi naperami prestavlja neskončno moč in popolno svobodo.
  • Alu platišče Alutec Shark Racing Schwarz Frontpoliert 15, je diamantno črno barve, katera se z dovršenim linijskim oblikovanjem naper sinhronizira z sijočim prednjim poliranjem, katero se nadaljuje v neskončno celoto.
  • Alu platišče Alutec Singa Diamant Schwarz Frontpoliert 15, ima izvirno obliko desetih »Singa naper« v skrivnostni diamantno črni barvi s izvirnim prednjim sijajnim poliranjem, kateri izkazuje posebno moč in izžareva izvirnost.
  • Alu platišče Alutec Singa polar silber 15, ima enako kot Diamant Schwarz Frontpoliert 15, deset vrhunsko oblikovanih naper sijoče srebrne srebrne barve, katere izžarevajo posebno individualnost in čisto obliko.

Alu Alutec, Enzo in rabljena platišča 15, 16, 17, 18 in 19 za Hyundai i30

Hyundai i30 ima mnogo modelov in oblik, katere so se razvijale vse od leta 2007 dalje. Hyundai i30 je narejen v približno 15 različnih osnovnih izvedbah in ima različne velikosti alu platišč v velikosti od 15 do 19 col. V naši ponudbi imamo odlična alu Enzo in alu Alutec platišča dimenzij od 15 do 19 col tako za Hyundai i30, kot tudi vse ostala znamke in modele avtomobilov, prav tako pa so na voljo tudi kvalitetna rabljena platišča Enzo in druga rabljena alu platišča referenčnih dimenzij v velikosti od 15 do 19 col.

NA ENEM MESTU KUPITE IN ZAMENJAJTE PNEVMATIKE