Železna (kovinska oz. jeklena) platišča 16 col, 15 col in 18 col BMW in lita platišča

Železna platišča 16 col in ostale dimenzije jeklenih oziroma kovinskih platišč (15 col, 16 col itd.) lahko po ugodni ceni nabavite v spletni trgovini Zaverski. Ponujamo vam različna železna in lita platišča, ki so primerna za različne avtomobile, tudi za BMW in Passat imamo primerna železna platišča 16 col in ostale dimenzije. Naša ponudba je zelo pestra. O tem se lahko prepričate sami tako, da si ogledate našo ponudbo na naši spletni strani. Lahko pa nas tudi obiščete in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri primernih železnih ali litih platiščih za vaše vozilo.


Vrste platišč v naši ponudbi: železna oziroma jeklena (kovinska) platišča

Vaše vozilo lahko opremite z dvema vrstama platišč, ki jih po ugodni ceni lahko kupite v naši spletni trgovini. Prva možnost so železna platišča, ki jih velikokrat poimenujemo tudi jeklena platišča oziroma kovinska platišča. Železna platišča 16 col in ostale dimenzije železnih platišč so cenovno bolj ugodna kakor lita platišča, zaradi svoje konstrukcije pa so železna platišča primernejša za zimo. Nova dognanja na tem področju kažejo, da so tudi nova lita platišča izredno kvalitetna in primerna tudi za vožnjo pozimi. O tem bomo spregovorili malo kasneje. Železna platišča s svojo konstrukcijo zagotavljajo dobro odpornost na poškodbe. Železna platišča 16 col tudi vzdržujejo idealno temperaturo zavornega sistema. Železna platišča 16 col in ostale dimenzije jeklenih platišč lahko opremite tudi s plastičnimi pokrovi, s katerimi bodo vaša železna platišča dajala videz litih platišč.

lita platišča bmw 18 col


Lita platišča 18 col in ostale dimenzije litih platišč za BMW, Passat in ostala vozila

Lita platišča so atraktivna predvsem zaradi svojega videza, imajo pa tudi veliko prednosti pred železnimi platišči. Vplivajo na stabilnost vozila, saj se zaradi njihove majhne teže zmanjša teža nevzmetenih mas. Vozilo, ki je opremljeno z litimi platišči ima tudi izboljšane vozne lastnosti, kot sta zaviranje in pospeševanje. Lita platišča so zelo trdna in kompaktna, kar zmanjšuje njihove deformacije in deformacije gum v zavojih. Prav tako pa zmanjšujejo možnost pregrevanja zavor med vožnjo, saj je aluminij izredno dober prevodnik toplote in jo učinkovito oddaja. Če potrebujete kvalitetna lita ali železna platišča 16 col, 18 col ali 15 col za vaše vozilo, ne spreglejte naše ugodne ponudbe rabljenih in novih železnih in litih platišč.

POLJUBNI PAKETI PLATIŠČ V KOMBINACIJI S PNEVMATIKAMI


Izberite ustrezne dimenzije železnih platišč za vaše vozilo

Pri izbiri železnih, kakor tudi alu platišč, morate biti pozorni na kar nekaj dejavnikov. Eden izmed njih je kvaliteta. Le kvalitetna železna platišča vam bodo nudila udobje, ki ga potrebujete pri vožnji z vašim avtomobilom BMW ali Passat ali katerimkoli drugim vozilom. Pomembno pri železnih platiščih je tudi razmerje vijakov, ki je razdalja med nasprotnimi luknjami za vijake. Prav tako je pomembna razdalja med središčno črto širine in robom platišča. Najbolj pomembno pa je, da izberete platišča, ki so primerna za vaš model vozila. Informacije o tem lahko dobite predvsem od proizvajalca vašega vozila. Če imate kakršnokoli vprašanje o železnih oziroma kovinskih (jeklenih) platiščih, vam bomo z veselje odgovorili. Prav tako vam lahko pomagamo pri izbiri primernih dimenzij (železna platišča 16 col, platišča BMW 18 col, kovinska platišča 15 col itd.).


Ugodna prodaja železnih (jeklenih) in litih platišč

Če ne veste, kje bi ugodno kupili železna ali lita platišča za vaše vozilo, vas vabimo, da nas obiščete. S pnevmatikami in platišči imamo ogromno izkušenj, zato smo prepričani, da boste z našo pomočjo lahko izbrali primerna platišča in primerno dimenzijo platišč za vaše vozilo. Cena železnih platišč 16 col ali platišč za BMW 18 col je pri nas zelo ugodna. Vse informacije o ceni in tehničnih lastnostih platišč pa lahko najdete tudi na naši spletni strani.

Železna platišča 16 col (Mercedes)

Poleg ponudbe platišč pa ponujamo tudi pnevmatike za različne vrste avtomobilov ter moto pnevmatike.