Letne pnevmatike - akcija montaže letnih pnevmatik se zopet začenja

Akcija menjave letnih pnevmatik je tako kot vsako pomlad zopet v polnem teku. V našem podjetju Avtoservis Branko Zaverski s.p., imamo odlično akcijsko ponudbo letnih kompletov v akciji in letnih pnevmatik po akcijski ceni, kot so Sava, Bridgestone, Michelin in druge, katere lahko enostavno naročite preko spleta. V primeru, da poleg novih letnih pnevmatik Sava, Bridgestone, Michelin in drugih, v akciji oz kompletov v akciji, želite tudi profesionalne montažo, vas vabimo, da nas obiščete v našem servisnem centru. Pri nas vas bodo, po želji čakale izbrane letne pnevmatike izbrane v akcijski ponudbi oz izbran komplet po akcijski ceni, katerega ste izbrali preko spleta. Poleg odličnih letnih pnevmatik Sava, je možen izbor številnih letnih pnevmatik najboljših blagovnih znamk, kot so: Atlas, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Nexen,Pirelli, Vredestein in mnoge druge po redni in tudi akcijski ceni.

akcija letnih pnevmatik s plačilom na obrokemenjava letnih pnevmatik sava


Letne pnevmatike - akcijske Sava, Atlas, idr. pnevmatike - On-line termin

Akcijska ponudba letnih pnevmatik je predstavljena v naši spletni trgovini Zaversk, kjer si lahko letne pnevmatike Sava, Atlas, itn, naročite tudi po ugodni akcijski ceni. Pnevmatike Sava, Dunlop, Atlas in ostale pnevmatike v akciji si lahko enostavno naročite po obstoječi akcijski ceni, nato pa vam jih po želji dostavimo ali montiramo v našem Avtoservisu Branko Zaverski s.p. Ker cenimo naš in vaš čas, imamo na naši spletni trgovini »On-line termin«, preko katerega lahko rezervirate svoj termin za ugodno menjavo letnih pnevmatik Sava, Atlas, Vredestein oz drugih, izbranih v redni ali akcijski ponudbi. On-line termin je naš spletni akcijski obrazec, namenjen za naročanje menjave oz montaže letnih pnevmatik ali letnih kompletov, kateri so b lili izbrani v redni ali akcijski ponudbi. Na spletišču »On-line termin«, enostavno izberete želen datum in uro menjave letnih pnevmatik Sava, Goodyer oz katerihkoli drugih znamk po izboru v redni ali akcijski ponudbi, ter izberete eno izmed naslednje možnosti:

  • Vijačenje pri nas shranjenega letnega kompleta,
  • Vijačenje pri nas shranjenega letnega kompleta in ter njegovo balansiranje,
  • Vijačenje lastnega že sestavljenega letnega kompleta ,
  • Premontaža pri nas shranjenih oz vaših letnih pnevmatik,
  • Premontaža letnih pnevmatik, katere boste izbrali pri nas po redni oz akcijski ceni,
  • Nakup in montaža novih letnih pnevmatik in platišč, katere boste izbrali v naši trgovini, ter
  • Nakup in montaža preko spleta izbranega letnega kompleta v redni ali akcijski ceni, z izbranim letnim platiščem, letnimi pnevmatikami Sava, Dunlop, Goodyear, itd.,
  • ter opcijsko: Možnost plačila letnih pnevmatik na obroke.

Ugodne akcijske cene letnih Sava in vseh ostalih pnevmatik tudi na obroke

V naši spetni trgovini imamo predstavljenih veliko letnih pnevmatik Sava, Pirelli, Atlas, itd, tudi po ugodnejši - akcijski ceni. Ne glede na to, ali se odločite za Sava ali katerekoli drugo znamko, se lahko odločite za nakup na obroke. Enako velja tudi za vse Savine in druge pnevmatike v akcijski ponudbi, saj akcijska ponudba ne izključuje ugodnega nakupa letnih pnevmatik na obroke, prav tako pa si lahko izberete ugodno kreditiranje tudi v našem servisnem centru.

CENOVNO UGODNO LETNE PNEVMATIKE

Ponudba izdelkov v akciji oz redni ponudbi ter pogoji nakupa

V naši ponudbi so najbolj poznane vrhunske letne pnevmatike Sava. Tako kot za letne pnevmatike Sava, veljajo enaki pogoji tudi za vse druge blagovne znamke in tudi vso ostalo ponudbo v naši spletni trgovini. Artikli v spletni trgovini imajo redno in akcijsko ceno, pri čemer velja, da so cene vseh artiklov na spletu enake, cenam pri fizičnem nakupu ob menjavi letnih pnevmatik Sava, Michelin, Nexen ter vseh ostalih artiklov v našem servisnem centru. Poleg ugodnih cen letnih pnevmatik ter možnosti plačila na obroke, imamo ugodno ponudbo brezplačne dostave v primeru nakupa 4 ali več letnih pnevmatik Sava oz drugih blagovnih znamk, v redni ali akcijski ceni, katero se lahko poravna tudi obročno.