Platišča VW TransporterPlatišča VW Transporter, Passat, Golf 7, Polo - vse na enem mestu

Platišča VW lahko najdete v naši spletni trgovini, kjer lahko izbirate med številnimi vrhunskimi izvedbami priznanih proizvajalcev. Ne glede na to ali iščete ustrezna platišča VW Transporter, platišča VW Passat, platišča VW Polo ali platišča VW Golf 7, oziroma katerikoli drugo znamko oz model vozila, smo prepričani, da jih boste uspeli najti v naši spletni ponudbi. Za VW lahko izberete tudi komplet z novimi pnevmatikami po vašem izboru, katerega vam bomo preko dostavne službe poslali brezplačno na vaš naslov kjerkoli v Sloveniji, lahko pa se odločite, da ga boste osebno prevzeli v naši poslovni enoti, Avtoservis Branko Zaverski, s.p., na Titovi ulici v Mariboru.


VW Transporter furgon, Krpan, kombi

Primerna velikost platišč za VW transporter furgon, Krpan ali kombi so 16 col ET 60 oz 65, 17 col ET 55 oz 65 ter 18 col ET 55. V naši ponudbi imamo preko 900 modelov, nove ali rabljene, različnih blagovnih znamk, ki ustrezaja VW transporterju furgon, Krpan oz kombiju. Vrhunsko ponudbo najbolj priznanih proizvajalcev, kot so: Aez, Alutec, Ats, Avus, Dezent, Enzo, Evolution, Gmp, Momo, Msw , Platin, Rial, Rre in Wsp Italy dopolnjuje odlična ponudba jeklenih platišč, katerih cena je primerna za vsak žep. Poleg novih, imamo na naši spletni strani stalno ponudbo rabljenih, za vse vrste vozil, kot so BMW, Ford, Renault, itd. Le ta so odlično ohranjena in dobavljiva pod enakimi pogoji, po bistveno nižji ceni, kot nova.

Vse na enem mestu, tudi po akcijski ceni

Vaša izbrana platišča za VW Transporter, lahko poljubno kombinirate z številnimi pnevmatikami, katere prav tako lahko izberete v naši spletni trgovini oz si jih lahko izberete v kompletu. V primeru, da potrebujete dodatno informacijo glede dobavljivosti ali nasvet, kakšno pnevmatiko izbrati, nas lahko kontaktirate na naveden kontakt na naši spletni strani. V naši ponudbi so številni izdelki v akciji, kar pomeni da si lahko zagotovite odlična nova platišča ali pnevmatike za svoje vozilo po akcijski , torej bistveno nižji ceni od novih

Način spletnega nakupa platišč s pnevmatikami za Passat, Golf 7, Polo, idr.

Platišča vw polo cenaKo izberete artikle v naši ponudbi za VW Transporter, oz katerokoli drugo znamko vozila, jih prestavite v košarico. Tam v namenska polja, vnesete svoje podatke in izberete opcijo, dostava na dom oz osebni prevzem v Mariboru. V primeru, da ste se odločili za nakup, ki presega vrednost 100,00 eur je pošiljanje z dostavo na dom brezplačno, enako velja tudi, če ste se odločili, da boste svoj nakup osebno prevzeli v naši poslovalnici v Mariboru. V primeru, da se boste odločili za osebni prevzem in želite da vam opravimo tudi premontažo, si lahko preko naše spletni strani »Menjava pnevmatik - online termin« rezervirate prost termin za premontažo. Izbrana platišča za vaše vozilo vas bodo počakala v naši poslovalnici, kjer bomo v času rezerviranega termina, premontirali na vaše pnevmatike. V primeru, da potrebujete tudi nove pnevmatike, in si jih niste že izbralo preko naše spletne trgovine, si jih lahko izberete v naši poslovni enoti.

Avtooptika in avtoservis Zaverski

Poleg menjave pnevmatik, lahko svoje vozilo pripeljete tudi na optično nastavitev podvozja z popolnoma avtomatizirano in samokalibrirno napravo 'HUNTER HAWKEYE', katera zelo hitro izmeri in nastavi podvozje vašega vozila. 'HUNTER HAWKEYE' avtomatsko z izredno natančnostjo izmeri premer pnevmatik, prav tako pa ima sistem vpenjanja merilnih glav QuickComp, ki ne poškoduje platišč. Svoje vozilo VW transporter oz katero koli drugo vozilo lahko pripeljete v naš Avtoservis Branko Zaverski s.p. tudi na hitri oz redni servis. Prav tako, pa smo specializirani tudi za vse vrste mehaničnih popravil, menjavo zavornih sistemov, diagnostiko vozil, popravilo in polnjenje klimatskih sistemov, avto-električna popravila, nastavitve vzmetenja in podvozja ter nastavitve oz popravila svetil.

Cena menjave pnevmatik:https://www.vsi.si/zaverski/cena-menjave-pnevmatik

MOTO GUME

AVTOOPTIKA IN NASTAVITEV PODVOZJA