Menjava pnevmatik - cena premontaže ter rezervacija on-line termina

Menjava pnevmatik - Cena menjave pnevmatik v našem avtoservisu Branko ZAVERSKI s.p., na Titovi cesti 48 v Mariboru je naravnost odlična. Poleg montaže oz premontaže in možnosti nakupa vseh vrst gum za vse vrste vozil in platišč, priznanih blagovnih znamk, lahko pri nas v našem avtoservisu ali preko on-linetrgovine, izbrete tudi ponudbo odličnih kompletov (platišča z gumami) po odličnih cenah. Prav tako imamo v svoji ponudbi odlične univerzalne senzorje priznanega proizvajalca Schrader (EZ) in senzorje OE, proizvajalcev Schrader, Huf Beru in VDO. Ti sistemi za kontrolo tlaka v pnevmatikah (TPMS=Tyre pressure monitoring systems) so primerni za večino vozil (vsa nova registrirana vozila razredov M1/M1 G), ki morajo od 1.novembra 2014 dalje, biti opremljeni z delujočim senzorjem. Sistem za kontrolo zračnega tlaka v pnevmatikah, skladu s Pravilnikom ECE R 64, na podlagi Evropske Uredbe EU 661/2009 pa se ne sme deaktivirati.

menjava pnevmatik - kdaj?letne pnevmatike - cena menjave

Menjava pnevmatik - cena premontaže in datum, ko jih je potrebno menjati

Datum menjave pnevmatik, ki ga določa zakon za premontažo zimskih gum za letne pnevmatike je 15 marec. Menjava letnih pnevmatik, kljub zakonsko določenemu datumu, lahko zaradi vremenskih razmer še malo počaka, saj se lahko v tem letnem času še soočamo z »zimskimi razmerami« na naših cestiščih. Ne glede na zakonska določila glede premontaže avtomobilskih gum, ki določa, kdaj jih je potrebno menjati, pa nam le ta določajo tudi to, da morajo imeti gume na naših vozilih ustrezno globino kanalov v dezenu. V primeru, da pnevmatika, ki je merjena na mestu ob kazalniku obrabe po obsegu in širini nima najmanj 1 mm pri vozilih kategorij L(1)e in L(2)e, najmanj 1,6 mm pri vozilih M(1) in N(1) oz vseh ostalih vozilih najmanj 2 mm, je potrebna premontaža.

ZAMENJAJTE VAŠE STARE LETNE PNEVMATIKE ZA NOVE

Menjava pnevmatik - kdaj in kje? Rezervirajte si čisto svoj termin on-line

Cena premontaže, kdaj menjati pnevmatike in kje opraviti premontažo so pomembne informacije, ki vsekakor zanima vsakega voznika, še posebno, če ima izkušnje z dolgimi čakalnimi vrstami v obdobju, ki je zakonsko določen za premontažo sezonskih gum. Izkušnje z dolgimi čakalnimi vrstami so - vsaj v preteklosti je bila, naša pogosta izkušnja, saj smo in še sedaj, večina premontira gume sezonsko, v skladu z zakonskimi določili. Naše redke izjeme, menjava gum brez dolgih vrst čakanja so bile le tedaj, ko smo morali opraviti premotažo zaradi obrabljenih gum in posledično neustrezne globine njihovih kanalov v dezenu. V našem avtoservisu Branko ZAVERSKI s.p., na Titovi cesti 48 v Mariboru, smo poskrbeli za vaš dragocen čas tako, da opravljamo premontažo v terminu, ki ste ga rezervirali on-line. Poleg tega pa vam zagotavljamo odlično ceno menjave pnevmatik, kakor kot tudi eventualnega nakupa novih gum, platišč oz kompletov za vse vrste vozil, vključno z motorji. Da bo premontaža hitra in enostavna, brez nepotrebnega čakanja, lahko preko naše spletne strani rezervirate on-line termin za premontažo gum.

PO AKCIJSKIH CENAH DOBITE RAZLIČNE LETNE PNEVMATIKE

Odlična cena platišč in vrhunskih pnevmatik ter nakup na obroke

V naši spletni trgovini lahko preko spleta izberete odlične gume, platišča ali komplete odličnih proizvajalcev. POleg nakupa se lahko preko spleta prijavite tudi na termin za menjavo pnevmatik. Le te vam lahko dostavimo kjer koli v Sloveniji. Cena pošiljanja pa je lahko tudi brezplačna, če boste izbrali izdelke v vrednosti nakupa nad 100€, katerega lahko poravnate tudi preko obrokov, celo do 24 mesecev. Po želji, pa lahko kupljene pnevmatike počakajo tudi pri nas, kjer vam bomo uredili premontažo, v izbranem terminu, ki ste ga določili preko naše aplikacije »on-line« termin na naši spletni strani. Poleg premontaže, v našem avtoservisu izvajamo tudi ostale storitve popravila in servise avtomobilov. Tako vam lahko pri nas opravimo hiter ali reden servis, vse vrste mehaničnih popravil, menjavo zavornih sistemov, diagnosticiramo vaše vozilo, popravimo oz napolnimo klimatski sistem, nadomestimo iztrošene dele podvozja, popravimo svetila ali zamenjamo žarnice oz izvedemo vsa popravila, ki so povezana z avtoelektriko.