Montažna hiša - ali je cena ugodnejša od klasične gradnje?


Montažne hišeMontažna hiša je bila še pred nekaj leti deležna mnogih očitkov, saj so imele tovrstne hiše podoben izgled, zaradi česar se je že z velike daljine opazilo, da gre za montažno hišo. Seveda pa danes ni več tako. Montažna gradnja je v zadnjih nekaj letih precej pridobila na priljubljenosti, saj so se tudi na tem področju pričele dogajati mnoge spremembe in sicer v korist montažne hiše. Ena izmed njenih prednosti je hitra postavitev, o kateri bi pri klasični gradnji le stežka govorili, sledi pa ji tudi ugodna cena, ki v primerjavi s klasičnim načinom gradnje kupcu omogoča velik prihranek. V podjetju Z500 smo za vas pripravili akcijo montažnih hiš, v kateri boste našli ugodno ceno montažnih hiš. Naj omenimo, da so naše hiše kvalitetno izdelane in hitro postavljene, uporabniku pa omogočajo enkratno bivalno izkušnjo.

Montažna hiša - cena montažne gradnje

Cena montažne hiše je v primerjavi s ceno klasično grajene hiše zelo ugodna, mnogi ljudje pa kot slabost vidijo dejstvo, da je potrebno montažno hišo takoj odplačati v celoti. Gledano iz tega vidika je lahko klasična gradnja na samem začetku cenejša, saj nam hiše ni potrebno takoj sezidati v celoti (zidamo jo lahko glede na trenutne finančne zmožnosti). Kljub temu pa je cena montažne hiše (dolgoročno gledano) v primerjavi s ceno klasične gradnje ugodnejša. V podjetju Z500 smo za vas pripravili ugoden cenik montažnih hiš. Cene montažnih hiš lahko preverite pri naših prodajalcih.

Montažna hiša je energetsko varčna

Montažne hiše slovijo kot energetsko varčne hiše, kar ne moremo trditi tudi za klasično grajene hiše, za katere pogosto slišimo, da so energetsko potratne. Montažne hiše so hiše z nizko porabo energije, ki so okolju prijazne. V podjetju Z500 vam nudimo tudi možnost nakupa montažne hiše na ključ, o kateri lahko povprašate naše strokovnjake. Veselimo se vašega obiska.

Montažna gradnja

VEČ O POCENI GRADNJI MONTAŽNIH HIŠ