Drsna vrata Raumplus

Kvalitetno okovje za drsna vrata - omare, stene in sobe

Drsna vrata predstavljajo moderen način zapiranja prostorov in pohištva. Zakaj bi prostore ločevali s klasičnimi vrati, ko pa imate lahko elegantna drsna vrata, ki zasedejo veliko manj prostora, saj se odpirajo vzdolž stene ali celo v njo. Podjetje Venge d.o.o. vam nudi vgradne omare z drsnimi vrati, pa tudi drsna vrata za garderobne sobe, predelne stene, prehodna vrata, vetrobrane, zasteklitve prostora, poševne stene, omare za mansarde, kuhinje, kopalnice, otroške sobe itd. Okovje za drsna vrata pri omarah se lahko namesti na tla, na strop ali oboje, odvisno od vrste tal, širine vrat, teže vrat in stropne konstrukcije.

Slovensko pohištvo (Ljubljana)

Omare z drsnimi vratiOkovje za drsna vrata pri omarah, predelnih stenah in drugih elementih za nas izdeluje priznani nemški proizvajalec Raumplus, vgradne omare po meri ter druge pohištvene elemente pa izdelujemo v Sloveniji. Omare z drsnimi vrati čedalje bolj privlačijo kupce, saj delujejo zelo moderno, elegantno in minimalistično, kar se sklada s sodobnim načinom bivanja. Svojo kreativnost in individualnost želimo ljudje izraziti tudi skozi ureditev stanovanja, česar se v podjetju Venge d.o.o. dobro zavedamo. Prav zato vam omogočamo, da drsna vrata za predelne stene, zasteklitve ter vgradne omare z drsnimi vrati popolnoma prilagodite svojim željam. Izbirate lahko med različnimi tipi okovja za drsna vrata pri omarah in predelnih stenah, prav tako lahko izbirate med različnimi barvami, materiali in dekorativnimi dodatki za drsna vrata, kot so zrcala in barvno steklo. Visokokvalitetno okovje za drsna vrata pri omarah in drugih elementih omogoča tekoče in neslišno premikanje drsnih vrat.

Omaro z drsnimi vrati lahko namestite v spalnico, otroško sobo, delovno sobo, kuhinjo ter tudi v kopalnico, vendar v tem primeru priporočamo izbiro vodoodpornega materiala. Na ta način vam bo omara z drsnimi vrati podjetja Venge d.o.o. služila še vrsto let in ne bo izgubila svoje prvotne lepote.

Venge d.o.o. | Drsna vrata, ki puščajo vaši domišljiji in kreativnosti prosto pot - povezave na našo stran:

  • Drsna vrata
  • Okovje za drsna vrata omare
  • Omare z drsnimi vrati