Cenik vgradnih omar je na voljo v našem prodajno razstavnem salonu

Cenik vgradnih omar lahko dobite v našem razstavno prodajnem salonu, kjer vam bodo prijazni svetovalci tudi odgovorili na vsa vprašanja. V našem prodajnem programu imamo na izbiro veliko modelov, ki so primerni za vse prostore v vašem domu. Vgradne omare z našega cenika vgrajujemo v spalnice, predsobe, dnevne in otroške sobe, kuhinje in tudi v kopalnice. Materiali, ki jih uporabljamo so vodo odporni, zato je naše pohištvo primerno tudi za bolj vlažne prostore. V današnjem času ljudje izbirajo za različne prostore stanovanjsko opremo, ki se med seboj ujema v stilu in barvi. Na ta način se prostori med seboj na nek način povežejo in tvorijo čudovito celoto. Po opravljenih izmerah razpoložljivega prostora, se na podlagi našega cenika izbere najprimernejši model, ki stranki najbolj ustreza. Cene vgradnih omar niso visoke glede na kvaliteto in njihovo dolgo življenjsko dobo. Vgradne omare so sestavljene iz dveh delov: notranji in zunanji. Notranji del predstavljajo vsi elementi, ki omogočajo organiziranost pri shranjevanju. Zunanji del pa predstavljajo drsna vrata, ki so dobavljiva v leseni ali stekleni različici. Oba materiala sta na voljo v številnih sijajnih in mat barvah, ki drsna vrata naredijo dekorativna. V predsobah in dnevnih sobah, ko so drsna vrata vidna našim gostom, se kupci velikokrat odločijo za barve, ki se skladajo z ostalim pohištvom v kuhinji in jedilnici. Drsna vrata v spalnicah so najpogosteje v svetlih barvah, v otroških sobah pa prevladujejo drsna vrata v živahnih barvah.

vgradne omare: cenik (ugodne cene)


Vgradne omare iz našega cenika si lahko ogledate v našem salonu v Ljubljani

Naše podjetje ima 15 letno tradicijo izdelovanja vrhunskega lesenega pohištva po meri. Vgradne omare izdelujemo v Ljubljani. Uporabljajo se v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Izdelano je iz kakovostnih materialov in je zato zelo robustno in vzdržljivo. Smo tudi zastopnik nemškega podjetja Raumplus, ki izdeluje polnila, profile ter vodila za vgradne omare, ki jih najdete na našem ceniku. Polnila izdelujejo iz kvalitetnih materialov, ki so površinsko tako obdelana, da so odporna proti udarcem. Vodila Raumplus imajo protiprašno zaščito, zaradi česar so neslišna pri odpiranju in zapiranju drsnih vrat. To je še posebej pomembno, ko moramo odpreti vgradno omaro pozno ponoči ali zgodaj zjutraj, tako da nikogar ne motimo. Vodila se lahko vgrajujejo v različne površine kot so parket, tepih in podobno. Ker je način vgradnje pod nivojem tal, so vodila neopazna in nemoteča. Pri kompliciranih stropnih in stenskih konstrukcijah, lahko talno vodila nosijo vso težo drsnih vrat in tako razbremenijo stropna vodila.


Akcijska ponudba vgradnih omar iz našega cenika velja za razstavne eksponate

V naši obširni ponudbi imamo tudi akcije vgradnih omar, ki so odlična priložnost za nakup. Akcija poteka takrat, ko je na voljo pohištvo, ki je bilo uporabljeno kot razstavni eksponat na kakšnih sejmih ali pa je bilo razstavljeno v našem salonu. Vgradne omare v akciji so iste kvalitete kot naš ostali asortiment, zato se nakup res izplača. Akcije povečajo dostopnost našega pohištva širšemu krogu strank. Slabost akcijskih izdelkov je samo v tem, da so na voljo v zelo omejeni količini.

OGLEJTE SI KATALOGE IN PREVERITE CENE VGRADNIH OMAR


Cenik vgradnih omar vsebuje aktualne cene vseh modelov, ki jih nudimo

Na našem ceniku imamo tri modele ugodnih vgradnih omar, ki se med seboj najbolj razlikujejo po razporeditvi notranjosti. To so: klasični, Uno in Cornice. Klasični model, ki je prvi na našem ceniku je najugodnejši in nudi najmanj možnosti prilagajanja. Model Uno ima čudovit eleganten izgled in možnost prilagajanja notranjosti popolnoma po željah kupca. Pri tem modelu ni potrebno namestiti mreže, ki narekuje razporeditev notranjih elementov. To so razni predali, obešalniki, police, obešalne palice, ki tvorijo prostor za shranjevanje. Vgradne omare Uno imajo zelo kvalitetno okovje in drsna vrata iz kakovostnih materialov. Model Cornice ima posebnost, ki je širina elementov do dveh metrov. Ta model nima vmesnih elementov, ki bi služili kot podpora za ostale elemente in je zaradi tega zelo estetski, prilagodljiv in funkcionalen.

vgradne omare - akcija v Ljubljani